Campion en-titre la ediția din acest an, Novak Djokovic s-a calificat ieri în semifinalele turneului de la Wimbledon după ce a trecut de Marton Fucsovics, ocupant al locului 48 ATP, cu scorul de 6-2, 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat două ore și 19 minute de joc. Aceasta a fost victoria cu numărul 100 a lui Nole pe iarbă și a 10-a calificare în semifinale la Wimbledon.
După meci, la conferința de presă, Novak Djokovic a fost luat tare încă de la prima întrebare. Un jurnalist l-a întrebat pe sârb "cum e să fie tipul rău" în circuit: "Cum e să fii tipul rău? Să te afli mereu pe urmele lui Roger și Rafa în toți acești ani?" În acel moment, starea de spirit a lui Nole s-a modificat instant, însă a oferit un răspuns pe măsură, fără să-l trateze diferit pe jurnalistul cu pricina.
Wimbledon
Wilander, convins că Djokovic poate doborî recordul lui Federer la Wimbledon! Care e atuul sârbului
ACUM 20 ORE

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic, luat tare de un jurnalist la Londra

"Nu mă consider un tip rău. Asta este opinia ta. Nu sunt pe urmele nimănui. Eu îmi creez propriul drum în tenis, propria mea istorie. Sunt privilegiat să fac parte din istoria sportului pe care-l iubesc. Așa cum am spus și pe teren, știu multe statistici din sport, dar nu știu totul. Cu toate acestea, sunt motivate să joc cel mai bun tenis al meu la cele mai importante evenimente din sportul nostru", a replicat Nole.
Până acum, Novak Djokovic a trecut la Wimbledon de Jack Draper, Kevin Anderson, Denis Kudla, Cristian Garin și Marton Fucsovics, cedând un singur set în meciul din primul tur. În acest moment, marele campion sârb e la două victorii distanță de a-i egala pe marii lui rivali, Federer și Nadal, în clasamentul titlurilor majore câștigate. Pentru un loc în finală, Nole va trebui să treacă de Denis Shapovalov.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Wimbledon
Djokovic nu a dat mâna cu arbitrul, după victoria cu Kecmanovic de la Wimbledon! Explicația sârbului
ACUM 21 ORE
Wimbledon
Novak Djokovic i-a pus la zid pe șefii de la Wimbledon: "Nu pot să accept niciodată asta"
ACUM O ZI