Articol scris de Alex Masgras
Novak Djokovic se află în căutarea titlului cu numărul 6 de la Wimbledon, titlu care îl va aduce la egalitate cu Roger Federer și Rafael Nadal în ceea ce privește titlurile de Grand Slam câștigate (20). Până atunci, sârbul a reușit să scrie istorie în ceea ce privește câștigurile din tenis.
După victoria în fața lui Denis Kudla, Djokovic și-a asigurat aproximativ 250,000 de dolari, ceea ce înseamnă că totalul câștigurilor sale din tenis ajunge la 150,060,010 de dolari. Sârbul de 34 de ani se află pe primul loc și în clasamentul câștigurilor din 2021. După ce a câștigat primele două turnee de Grand Slam, Australian Open și Roland Garros, și a jucat finala Mastersului de la Roma, Djokovic a trecut de 4 milioane de dolari în acest an.
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 10 ORE

Novak Djokovic, bornă impresionantă la Wimbledon 2021

Roger Federer se află pe locul al doilea în clasamentul câștigurilor din tenis, cu aproximativ 20 de milioane mai puțin decât Djokovic. Pe locul 3 se află Rafael Nadal cu aproape 125 de milioane de dolari, dublu față de ocupantul locului 4, Andy Murray, care a câștigat din tenis aproximativ 62 de milioane de dolari.
În tenisul feminin, surorile Williams ocupă primele două poziții în clasamentul câștigurilor din tenis. Serena este lideră detașată cu aproape 95 de milioane de dolari, în timp ce Venus se află pe poziția a doua, cu 42 de milioane de dolari.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
IERI LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58