Novak Djokovic, campion en-titre la All England Club, va debuta luni la Wimbledon, de la ora 15:30, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, urmând să joace pe terenul central contra lui Jack Draper (19 ani, 253 ATP). Aceasta va fi prima întâlnire dintre Novak Djokovic și tânărul Draper, care promite să facă tot ce-i stă în putință pentru a-i pune probleme celui mai bun tenismen al momentului.
Britanicul a vorbit înaintea meciului din turul inaugural la conferința de presă cu jurnaliștii și a demonstrat o încredere debordantă, precizând că nu are nimic de pierdut și că iubește să joace în fața multor spectatori. Desigur, Draper va avea avantajul susținerii publicului birtanic, lucru care-l poate ajuta în lupta cu Nole.

Wimbledon 2021 | Jack Draper promite show în meciul cu Novak Djokovic

Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
ACUM 20 ORE
"Este o oportunitate minunată să joc împotriva celui mai bun jucător din lume acum. Voi încerca să profit pe cât posibil de această șansă. De abia aștept meciul. Șansa de a păși pe terenul centra împotriva celui mai puternic tenismen din lume este foarte specială. E incredibil că voi juca pe acel teren.
Presiune? Nu-mi fac griji de acest aspect, gestionez foarte bine presiunea. Îmi place foarte mult să joc în fața oamenilor. Pentru asta joc, să-i întâlnesc pe cei mai buni tenismeni din lume la cele mai bune turnee. La Londra am demonstrat că pot să le fac față adversarilor puternici, că am un potențial mare. Acum tot ce trebuie să fac e să folosesc această încredere în meciul cu Novak", a spus Draper la conferința de presă.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58
Tenis
Novak Djokovic, invitat în România de Ministrul Tineretului şi Sportulului: "Sunt fanul lui!"
IERI LA 12:13