Novak Djokovic - Matteo Berrettini este marea finală de la Wimbledon 2021. Cei doi jucători se regăsesc în poziții diametral opuse înainte de ultimul act de la All England Club. Dacă sârbul este în căutarea celui de-al 6-lea titlu la Grand Slam-ul londonez (are 5 trofee din 6 finale disputate), italianul se află la prima finală a carierei la un turneu major.
Novak Djokovic are șansa azi să-i egaleze pe Roger Federer și Rafael Nadal în privința titlurilor de Grand Slam. Suedezul Mats Wilander este uimit de jocul italianului Berrettini și prevede un viitor strălucit pentru italian, însă este convins că Novak Djokovic este mai puternic și mai pregătit să câștige un nou titlu de Grand Slam decât adversarul său, care se află la prima astfel de experiență.

Wimbledon 2021 | Mats Wilander știe cine va câștiga finala Djokovic - Berrettini

Tenis
Novak Djokovic, interzis aproape peste tot! Unde mai poate juca sârbul fără vaccin anti covid
ACUM 8 ORE
"Cred că Novak e capabil să câștige anul acesta toate cele patru titluri de Grand Slam. Are toate șansele să cucerească medalia de aur la Jocurile Olimpice, iar la US Open să câștige al 21-lea lui titlu major. Probabil că și anul viitor va putea să câștige trei titluri de Grand Slam. Va avea în câțiva ani 25-26 de titluri majore. Pentru mine, Novak nu arată ca un jucător de 34 de ani, ci mai degrabă un tenismen de 25 de ani. Acoperă atât de bine terenul, e greu să mă gândesc că ar putea pierde finala cu Berrettini. Nu văd altă cale", a spus Wilander înaintea finalei de azi.
CINE CÂȘTIGĂ FINALA WIMBLEDON 2021?
Mats Wilander l-a lăudat și pe Matteo Berrettini și a spus despre italian că va ajunge unul dintre cei mai de temut adversari: "E un jucător foarte calm. Pierde un set, iar apoi își ridică brusc nivelul. Nu-i pasă pur și simplu că a pierdut un set. Pentru mine, acesta este un semnal că va ajunge unul dintre cei mai buni. Cu siguranță va câștiga cândva un titlu de Grand Slam. Poate câștiga oriunde. Matteo nu e ca alți jucători din noul val, ne vom convinge toți de asta", a spus Mats Wilander.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Motivele pentru care judecătorii au decis expulzarea lui Djokovic au fost făcute publice
ACUM 18 ORE
Australian Open
Djokovic vrea să dea în judecată guvernul australian! Cere dublul premiului de la Australian Open
ACUM 21 ORE