Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Novak Djokovic se califică în optimile de finală la Wimbledon 2021, după o victorie muncită cu Denis Kudla

Irina Aldea

Publicat 02/07/2021 la 19:53 GMT+3

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a calificat în optimile de finală la All England Club după ce a trecut de americanul Denis Kudla în 3 seturi.

Novak Djokovic a Wimbledon 2021

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic s-a calificat în optimile de finală la Wimbledon 2021 după ce a trecut de americanul Denis Kudla, scor 6-4, 6-3, 7-6 (7), la capătul unui meci care a durat două ore și 19 minute de joc. În continuare, Nole se va duela pentru un loc în sferturile de finală cu chilianul Cristian Garin, care a trecut de Martinez în turul 3 în patru seturi.
Chiar dacă s-a impus în minimum de seturi, Novak Djokovic nu a avut viață ușoară pe teren în această seară. În primul set s-a mers cu serviciul până la 5-4 în favoarea lui Nole, acolo unde americanul și-a cedat serviciul, iar Nole a profitat, punând capăt setului inaugural.

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic e în optimi la All England Club

În manșa secundă, echlibrul s-a rupt încă de la începutul setului, Kudla pierzându-și serviciul de două ori, față de Nole, care a fost mai neinspirat pe propriul serviciu o singură dată în set. Setul trei a debutat neașteptat de bine pentru american, care s-a distanțat rapid la 3-0, însă Djokovic a revenit spectaculos în set și a trimis partida în prelungiri și mai apoi în tiebreak. Acolo, Djokovic a fost din nou condus, însă a revenit fantastic din nou și s-a impus în fața americanului de pe locul 114 ATP.
Campion en-titre la ediția din acest an, Nole își dorește cu orice preț să câștige din nou titlul la All England Club, pentru a ajunge la 20 de titluri majore la general și la egalitate cu marii lui rivali din circuit, Roger Federer și Rafael Nadal. Nole va reveni pe teren la Wimbledon sâptămâna viitoare, pentru meciul din optimile de finală, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo