După un parcurs excelent la turneele majore de anul acesta, Novak Djokovic pare de neoprit. Marele campion sârb a cucerit titlurile la Australian Open și Roland Garros, ajungând la 19 titluri de Grand Slam la general, cu doar unul mai puțin decât rivalii săi, Roger Federer și Rafael Nadal.
În plus, Nole a recunoscut că-și dorește nespus de mult să câștige Wimbledon 2021, medalia de aur la Jocurile Olimpice și US Open 2021, obținând în acest caz Calendar Golden Slam-ul, un obiectiv pe care-l are fără doar și poate în gând. Totuși, nu puțini sunt cei care vor cu orice preț să-l oprească pe Djokovic din a reuși această uriașă performanță. Printre ei este, în mod inevitabil, și Roger Federer, care se luptă la Wimbledon pentru titlul major cu numărul 21.

Wimbledon 2021 | Roger Federer știe cine-l poate opri pe Novak Djokovic din a câștiga tot ce-i stă în cale

Tenis
Novak Djokovic, interzis aproape peste tot! Unde mai poate juca sârbul fără vaccin anti covid
ACUM 10 ORE
Roger Federer a fost întrebat la conferința de presă despre ediția din acest an a Wimbledon și despre șansele pe care le are la câștigarea turneului. În plus, elvețianul a fost întrebat de jurnaliști cine crede că-i poate pune probleme serioase lui Novak Djokovic în turneu și chiar să-l elimine pe Nole.
"Nu-mi prea pasă de bookmakeri, nu mă interesează ce spun ei, cine cred ei că e favorit. În orice caz, Berrettini este un jucător care poate produce surprize aici. Oricine câștigă turneul de la Queen’s are șanse mari și la Wimbledon. Să nu uităm că a câștigat și turneul de la Stuttgart în urmă cu 2 ani. A avut un parcurs bun și la Wimbledon acum doi ani cred, așa că e acolo sus.
Zverev e și el foarte bun pe iarbă, am jucat împotriva lui și știu că poate produce surprize. Are posibilitatea de a juca foarte bine pe iarbă, mai ales că se poate baza pe serviciu. Medvedev e locul 2 în lume, e normal să fie acolo de asemenea. Și eu cu rezultatele mele de aici de-a lungul timpului… trebuie să fiu și eu luat în calcul. Nu contează lista cu favoriții în final, dar Djokovic este favoritul cel mare, cu toate rezultatele pe care le-a obținut aici și în cariera lui", a spus Federer la Londra.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Motivele pentru care judecătorii au decis expulzarea lui Djokovic au fost făcute publice
ACUM 20 ORE
Australian Open
Djokovic vrea să dea în judecată guvernul australian! Cere dublul premiului de la Australian Open
ACUM O ZI