Sfertfinalist la ediția din 2014, Nick Kyrgios promite să-i încânte pe fanii prezenți în tribune la Wimbledon 2021. Australianul în vârstă de 26 de ani nu a mai evoluat de la Australian Open, din luna februarie, însă e pregătit acum să revină pe terenul de tenis și să facă show pe iarbă, suprafață pe care s-a descurcat foarte bine de-a lungul timpului.
În primul tur la Wimbledon, Kyrgios se va duela cu francezul Ugo Humbert. Cei doi s-au înâlnit anul acesta și la Australian Open, acolo unde australianul s-a impus în cinci seturi foarte disputate. Nick Kyrgios a promis că va face spectacol pe teren la Wimbledon, acolo unde s-a înscris și în proba de dublu mixt. Parteneră îi va fi veterana Venus Williams, în vârstă de 41 de ani, campioană la Wimbledon în 2000, 2001, 2005, 2007 și 2008.

Nick Kyrgios promite să facă spectacol la Wimbledon 2021

Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
IERI LA 10:01
În interviul pe care l-a oferit pentru The Telegraph, Nick Kyrgios a explicat de ce nu va dori să se conformeze stilului obișnuit de tenis din prezent: "Vreau să merg la Wimbledon și să mă distrez. Nu am jucat niciodată pentru bani, faimă sau alte chestii de felul ăsta pentru că nu asta mi-e firea și nu am s-o fac vreodată.
Vreau să joc pentru a-i distra pe oameni. Știu că sunt o mulțime de fani care vor asta de la mine și mai știu că le pot oferi acest tip de distracție. Tocmai din acest motiv merg la Wimbledon, să mă distrez și să-i distrez și pe alții cu jocul meu. Nu am să mă conformez. Ce sunt eu? Robot?", a spus Kyrgios pentru Telegraph.
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Australian Open
Presa sârbă: "Reacția lui Kyrgios, după expulzarea lui Djokovic. Așa a descris rușinea Australiei"
16/01/2022 LA 08:17
Australian Open
Australienii au publicat programul primei zile. Djokovic va fi înlocuit de un Lucky Loser, Caruso
16/01/2022 LA 06:05