Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ReveniriDeLegendă Djokovic i-a răspuns lui Federer, după ce elvețianul îl felicitase pentru victoria de la Wimbledon

Nicu Savin

Publicat 11/07/2021 la 23:12 GMT+3

Novak Djokovic i-a oferit un răspuns pe măsură lui Roger Federer, după ce elvețianul l-a îl felicitase pentru succesul de la Wimbledon.

Federer - Djokovic - Finale Wimbledon 2019 - Tennis Legends

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic a cucerit cel de-al 6-lea său titlu de la Wimbledon, dispunând în finala de azi de italianul Matteo Berrettini, scor 6-7 (4), 6-4, 6-4, 6-3.
Astfel, sârbul a ajuns la 20 de titluri de Grand Slam câștigate în carieră, egalându-i pe eternii săi rivali, Roger Federer și Rafael Nadal.
Elvețianul a fost printre primii oameni care au ținut să-l felicite pe Djokovic pentru performanța obținută.
"Felicitări, Novak, pentru câștigarea titlului major cu numărul 20. Sunt mândru că am șansa să joc într-o eră atât de specială pentru tenis. Minunată performanță, bravo ție!", a scris Roger Federer pe contul personal de Twitter.
Reacția lui Djokovic a venit la puțin timp, sârbul mulțumindu-i lui Federer pentru cuvintele adresate.
"La fel Roger! Mulțumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase!", a fost replica lui Djokovic.

Novak Djokovic, omagii pentru Federer și Nadal

Succesul de astăzi va rămâne unul istoric pentru sârb deoarece acesta a ajuns astfel la 20 de titluri majore câștigate în carieră, egalându-i pe eternii săi rivali, Rafael Nadal și Roger Federer.
Reacția lui Djokovic cu privire la această performanță a fost una demnă de un mare campion, sârbul recunoscând că rivalitatea cu ceilalți doi titani l-a ajutat enorm în carieră.
"Înseamnă că niciunul dintre noi 3 nu ne vom opri. Am vorbit despre asta mereu. Le mulțumesc mult lui Rafa Nadal și Roger Federer. Sunt legende ale sportului nostru, și sunt cei mai buni adversari pe care i-am întâlnit în cariera mea. Datorită lor sunt acum unde sunt, a trebuit mereu să îmbunătățesc jocul meu, fizic, mental, tactic. Ultimii 10 ani au fost incredibili. Nu ne vom opri aici.", a declarat Djokovic la interviul acordat la festivitatea de premiere.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo