Campion en-titre, Novak Djokovic a revenit cu succes la Wimbledon, după ce în primul meci de la ediția din 2021 a trecut de favoritul gazdelor, Jack Draper (19 ani, 253 ATP), cu scorul de 4-6, 6-1, 6-2, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 2 minute de joc.
În primul set, Nole a părut puțin absent și a comis multe erori pe fondul încrederii debordante a adversarului lui, susținut de spectatorii din tribune. Sârbul și-a cedat setul la începutul partidei, iar Draper a profitat din plin, câștigând manșa inaugurală după 38 de minute de joc cu scorul de 6-4.
Tenis
Djokovic, numit cetățean de onoare al unui oraș din Muntenegru! Cum a fost întâmpinat liderul ATP
ACUM 10 ORE

Wimbledon 2021: Rezumatul meciului dintre Novak Djokovic și Jack Draper

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic e în turul secund la All England Club

După un prim set destul de slab, Novak Djokovic a revenit furtunos în meci și a început să dicteze punctele și ritmul. Draper a fost vizibil întrecut de forța sârbului și nu a mai fost capabil să revină în meci. În seturile 2, 3 și 4, Novak Djokovic a mai cedat doar 5 game-uri, arătând o încredere uriașă în joc.
În turul al doilea, marele campion sârb îl va întâlni pe câștigătorul meciului dintre chilianul Marcelo Tomas Barrios Vera și finalistul din 2018, Kevin Anderson. Novak Djokovic se luptă la Wimbledon 2021 pentru titlul major cu numărul 6 aici și 20 la general. Dacă s-ar impune aici, Nole i-ar egala pe rivalii Federer și Nadal în privința titlurilor majore. Sârbul a câștigat de cinci ori titlul la Wimbledon (2011, 2014, 2015, 2018, 2019).
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
BBC: Discrepanțele găsite în testele Covid ale lui Nole. Familia Djokovic refuză să comenteze
ACUM 13 ORE
Australian Open
Nadal, după calificarea în finala la Australian Open: "Un singur lucru contează pentru mine acum"
ACUM 20 ORE