Articol scris de Alex Masgras
Austriacul a abandonat ieri în timpul meciului cu Adrian Mannarino de la Mallorca după ce a simțit dureri la încheitură. Imediat după meci, campionul din 2020 de la US Open a mers la un spital din Palma de Mallorca pentru efectuarea unui RMN. Din păcate pentru Thiem, primele rezultate nu au fost concludente, așa că acesta se va deplasa la Barcelona pentru a verifica situația cu un specialist.
"Ieri, în timpul partidei, am avut probleme cu încheietura. Am mers imediat să fac un RMN la spitalul din Palma de Mallorca. Rezultate nu au fost clare așa că am decis să merg la Barcelona pentru a mă consulta un specialist", a spus Thiem pe contul său de Twitter.
Tenis
Dominic Thiem, "interzis" la turneul de casă de la Viena! De ce nu poate să fie prezent în tribune
27/10/2021 LA 11:54

Dominic Thiem a avut un an de coșmar până acum

Dominic Thiem se află departe de cea mai bună perioadă a carierei. Prima jumătate a anului 2021 a fost fără realizări notabile. Cea mai recentă dezamăgire a numărului 5 mondial este ieșirea prematură de la Roland Garros, acolo unde a fost eliminat încă din primul tur de către spaniolul Pablo Andujar. De asemenea, înainte de turneul de la Mallorca, Dominic Thiem a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an.
După accidentarea de la Mallorca și un prim RMN neconcludent, participarea lui Dominic Thiem la turneul de la Wimbledon este pusă sub semnul întrebării. Turneul de la Wimbledon începe luni, 28 iunie 2021, și va fi transmis în exclusivitate în România de Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03
Tenis
"A meritat pe deplin să câștige trofeul!" Ce a spus Thiem despre finala masculină de la US Open
13/09/2021 LA 05:05