Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adversara Simonei Halep nu a câștigat niciun meci cu o jucătoare din Top 20!

Marian Ursescu

Publicat 02/07/2022 la 15:57 GMT+3

Poloneza Magdalena Frech a pierdut toate cele 9 partide în fața sportivelor aflate în top 20 WTA. Mai mult, a câștigat doar două seturi

Frech

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep are toate motivele să fie optimistă înaintea disputei cu Magdalena Frech, numărul 92 mondial. Poloneza de 24 de ani nu a câștigat niciun meci în cariera sa în fața unei jucătoare aflate în primele 20 ale lumii. A întâlnit în nouă rânduri adversare de acest gen dar a cedat de fiecare dată.

18-18 în 2022 pentru Frech

De două ori chiar în fața Simonei Halep: 2-6, 0-6 în sferturile de finală ale turneului de la Praga, în 2020, pe zgură, și 4-6, 3-6 în turul 1 la Australian Open, în acest an, pe hard.
În acest an, Frech a reușit să intre pentru prima dată pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon. A reușit să le învingă la Londra pe Anna Karolina Schmiedlova (6-4, 6-4) și pe Camila Giorgi (7-6, 6-1).
În 2022, are un raport egal între victorii și înfrângeri: 18-18.
Halep nu a pierdut, la rândul său, set pe terenulrile de la All England Club în această ediție. După victoria facilă cu Karolina Muchova (6-3, 6-2), a urmat cea cu Kirsten Flipkens (7-5, 6-4). În ambele seturi cu belgianca însă, a trebuit să vină tare din urmă, de la 2-5 și 1-4.
Campioana din 2019 nu a putut să-și apere titlul anul trecut, din cauza unei accidentări la gambe. Ea a aratat o formă bună la întoarcerea în top 19, după trei ani, ajungând în semifinale la Birmingham și Bad Homburg, deși s-a retras la ultima din cauza unor probleme la gât.
În 2022, Halep are un raport al victoriilor față de înfrângeri de 28-8.

21-3 în Grand Slamuri, în meciurile din turul 3!

Halep a ajuns în a doua săptămână la Wimbledon în patru din ultimele sale șase vizite. În toate slam-urile, fostul nr. 1 are un record uimitor de 21-3 în meciurile din turul al treilea, ultima dintre aceste trei înfrângeri rare venind aici la All England Club împotriva lui Hsieh Su-Wei, în trei seturi, în 2018.
"Simona Halep este foarte încăpățânată, nu poți să obții puncte gratuite de la ea. Trebuie să joc în așa fel încât să o fac să greșească. Am studiat care sunt punctele ei slabe, alături de antrenorul meu. Fiecare are slăbiciuni, Simona Halep este tot om. Cred că voi găsi o metodă prin care să-i perturb jocul", a spus Magdalena Frech, într-un interviu pentru polskieradio24.pl.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo