Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, OUT în turul 2 la Wimbledon. Românca, învinsă de Petra Kvitova, campioană în 2011 și 2014

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 30/06/2022 la 14:54 GMT+3

Ana Bogdan, ocupanta locului 111 WTA, a fost eliminată în turul secund la Wimbledon de către Petra Kvitova, a 25-a favorită de pe tabloul de simplu feminin.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan, ocupanta locului 111 WTA, a fost eliminată în turul secund la Wimbledon de către favorita numărul 25 de pe tabloul de simplu feminin, Petra Kvitova, cu scorul de 1-6, 6-7, la capătul unui meci care a durat o oră și 47 de minute de joc.
Campioană la Wimbledon în 2011 și 2014, Petra Kvitova a controlat meciul în setul inaugural și nu i-a lăsat sportivei noastre timp de răgaz. Situația s-a schimbat drastic în setul secund, manșă în care Ana a revenit de la 1-5, trimițând-o în tiebreak. Acolo, Kvitova s-a impus, însă nu fără a fi chinuită de presiunea unui eventual set decisiv.
CITEȘTE ȘI:

Ana Bogdan, OUT de la Wimbledon în turul secund. Înfrângere cu Kvitova

Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre Ana Bogdan și Petra Kvitova. Chiar dacă nu se știau din circuit, Ana a reușit s-o surprindă pe Kvitova doar în setul secund. Kvitova s-a impus deja de două ori pe iarba de la All England Club, în 2011 și 2014. Acum, cehoaica se va duela în turul al treilea cu Paula Badosa, care a învins-o pe Irina Bara în 2 seturi.
În afară de Bogdan și Bara, România mai are două reprezentante care vor juca azi la Wimbledon, în turul secund. Simona Halep se va duela cu Kirsten Flipkens după ora 18.30 (Eurosport 1), iar Mihaela Buzărnescu o va întâlni pe Coco Gauff în ultimul meci de pe terenul central (Eurosport 2).
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 30 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo