Carlos Alcaraz a fost nevoit să transpire din greu pentru o calificare în turul 2 la Wimbledon. Asta pentru că Jan-Lennard Struff i-a dat multă bătaie de cap. Ba chiar germanul a avut la un moment dat meciul în mână și ar fi putut să meargă și el mai departe.
Spaniolul a revenit de la 0-1 și 1-2 la seturi și s-a calificat după un joc-maraton, încheiat în 4 ore și 13 minute: 4-6, 7-5, 4-6, 7-6, 6-4.
Wimbledon
Tatăl Rybakinei a răbufnit, după ce rușii au spus că tenismena e "produsul lor": "Mi-ar fi rușine!"
22/08/2022 LA 14:22

Carlos Alcaraz, victoria zilei la Wimbledon

Carlos Alcaraz s-a calificat pentru al doilea an la rând în turul 2 la Wimbledon. Germanul s-a dovedit un jucător incomod, care se descurcă destul de bine pe iarbă la nivelul său de performanță. Pentru iberic, acesta a fost primul meci de maximă importanță, după sfertul de finală cu Alexander Zverev, la Roland Garros.
Succesul lui Carlitos s-a născut însă destul de greu, după un meci spectaculos, în care s-au servit și 54 de ași, 31-23 în favoarea spaniolului.
La un moment dat, bătălia s-a transformat într-un război al nervilor tari. Chiar dacă a fost pe marginea prăpastiei, Alcaraz s-a dovedit un adevărat războinic pe terenul de tenis. Așa cum s-a întâmplat la Roland Garros împotriva lui Albert Ramos sau la Barcelona împotriva lui Alex de Minaur, spaniolul a avut o nouă revenire magnifică. Eficacitatea lui la serviciu și acea agresivitate caracteristică l-au ajutat să se impună azi.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon
Rybakina a dezvăluit cine e tenismenul preferat, dintre Federer, Nadal și Djokovic! Cine o inspiră
15/07/2022 LA 13:02
Wimbledon
Incredibil! De ce nu s-a uitat Ash Barty la finalele de la Wimbledon, unde era campioană en-titre
15/07/2022 LA 12:09