Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, victoria zilei la Wimbledon. A avut nevoie de peste 4 ore de joc pentru o calificare în turul 2

Andrei Nicolae

Actualizat 27/06/2022 la 20:57 GMT+3

Carlos Alcaraz (19 ani) a câștigat al doilea meci din carieră la Wimbledon, după un adevărat maraton cu germanul Jan-Lennard Struff, încheiat după mai bine de patru ore.

Carlos Alcaraz of Spain plays a backhand against Jan-Lennard Struff of Germany during the Men's Singles First Round match during Day One of The Championships Wimbledon 2022 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on June 27, 2022 in London, England

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz a fost nevoit să transpire din greu pentru o calificare în turul 2 la Wimbledon. Asta pentru că Jan-Lennard Struff i-a dat multă bătaie de cap. Ba chiar germanul a avut la un moment dat meciul în mână și ar fi putut să meargă și el mai departe.
Spaniolul a revenit de la 0-1 și 1-2 la seturi și s-a calificat după un joc-maraton, încheiat în 4 ore și 13 minute: 4-6, 7-5, 4-6, 7-6, 6-4.

Carlos Alcaraz, victoria zilei la Wimbledon

Carlos Alcaraz s-a calificat pentru al doilea an la rând în turul 2 la Wimbledon. Germanul s-a dovedit un jucător incomod, care se descurcă destul de bine pe iarbă la nivelul său de performanță. Pentru iberic, acesta a fost primul meci de maximă importanță, după sfertul de finală cu Alexander Zverev, la Roland Garros.
Succesul lui Carlitos s-a născut însă destul de greu, după un meci spectaculos, în care s-au servit și 54 de ași, 31-23 în favoarea spaniolului.
La un moment dat, bătălia s-a transformat într-un război al nervilor tari. Chiar dacă a fost pe marginea prăpastiei, Alcaraz s-a dovedit un adevărat războinic pe terenul de tenis. Așa cum s-a întâmplat la Roland Garros împotriva lui Albert Ramos sau la Barcelona împotriva lui Alex de Minaur, spaniolul a avut o nouă revenire magnifică. Eficacitatea lui la serviciu și acea agresivitate caracteristică l-au ajutat să se impună azi.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo