Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum s-au schimbat cotele de la Wimbledon înainte de sferturi! Ce șansă primește acum Simona Halep

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/07/2022 la 16:35 GMT+3

Simona Halep a surprins pe toată lumea la Wimbledon luni, în meciul cu Paula Badosa din optimi. Deși toată lumea se aștepta la un duel de care pe care, românca a preluat controlul partidei încă de la început și i-a cedat adversarei doar 3 game-uri.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Simona Halep (18 WTA) s-a calificat ieri în sferturile de finală ale competiției de la All England Club pentru a cincea oară în carieră. Campioană în 2019, Halep se află în fruntea listei favoriților la câștigarea Wimbledon, conform cotelor actualizate. Novak Djokovic (3 ATP) conduce lista pe tabloul masculin, sârbul fiind urmat de Rafael Nadal (4 ATP).
Simona Halep s-a calificat între ultimele opt jucătoare de la Wimbledon. Jucătoarea din România a trecut, în mai puțin de o oră, de favorita numărul 4 de la Wimbledon, Paula Badosa (4 WTA) cu scorul de 6-1, 6-2. Halep va juca în sferturi cu Amanda Anisimova (25 WTA) pe care a învins-o luna trecută la turneul de la Bad Homburg.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep este favorită să câștige Wimbledon

Dublă câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep este prima pe listă pentru a câștiga Wimbledon cu o cotă de 1,75. Favorită numărul 16 la ediția din acest an de la Wimbledon, Halep a trecut fără set pierdut de Muchova, Flipkens, Frech și Badosa. În sferturi, fostul lider WTA o va înfrunta pe Amanda Anisimova, favorită 21. Înainte de turneu, Simona pornea cu a patra șansă la câștigarea trofeului.
Ons Jabeur (2 WTA), cea mai bună clasată jucătoare rămasă în competiție, se află pe locul secund pentru a câștiga pe iarba londoneză. Jucătoarea din Tunisia, care a trecut în optimi de Mertens (31 WTA) are o cotă de 2. În sferturi, tunisianca o va întâlni pe Marie Bouzkova (66 WTA).
Lista favoritelor este completată de Anisimova (cotă 6,5) care se va duela cu Simona în sferturi, jucătoarea din Kazakhstan, Elena Rybakina (cotă 7) care este cap de serie numărul 17, iar pe locul cinci se află una dintre revelațiile turneului, Jule Niemeier, care a eliminat-o în turul doi pe Anett Kontaveit (3 WTA). Jucătoarea din Germania are o cotă de 12 la câștigarea turneului. Marie Bouzkova (cotă 16), Ajla Tomljanovic (cotă 18) și Tatjana Maria (cotă 28) sunt ultimele jucătoare aflate pe listă.

Djokovic e favorit să își apere trofeul la Wimbledon

Novak Djokovic are o cotă de 2,75 de a câștiga turneul de la Wimbledon. Sârbul, campion anul trecut pe iarba londoneză, i-a învins pe Kwon, Kokkinakis, Kecmanovic și Van Rijthoven, iar în sferturi va juca cu Jannik Sinner din Italia și favorit 10 la All England Club. Pentru prima oară după trei ani la turneul din Marea Britanie, Rafael Nadal îl urmează pe Djokovic pe lista favoriților. Jucătorul spaniol are o cotă de 4 pentru ridicarea trofeului. "Matadorul" se duelează în sferturi cu americanul Taylor Fritz.
Nick Kyrgios completează podiumul. Australianul este al treilea pe lista favoriților la câștigarea trofeului cu o cotă de 7,5. În turul al treilea, Kyrgios a trecut, după un meci cu o mulțime de incidente, de Stefanos Tsitsipas (5 ATP). Taylor Fritz (cotă 20), Jannik Sinner (cotă 20), Cameron Norrie (cotă 25), David Goffin (cotă 100) și Cristian Garin (cotă 100) completează lista favoriților la câștigarea trofeului de la Wimbledon.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 5 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo