Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezastru pentru Matteo Berrettini la Wimbledon! Finalistul din 2021, OUT din cauza COVID-19

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 28/06/2022 la 13:24 GMT+3

Matteo Berrettini a fost nevoit să se retragă din competiție la Wimbledon după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Matteo Berrettini of Italy serves during a practice session ahead of The Championships Wimbledon 2022 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on June 24, 2022 in London, England.

Credit imagine: Eurosport

Finalist anul trecut la Wimbledon, Matteo Berrettini a fost nevoit să se retragă din competiție după ce a fost depistat pozitiv la coronavirus. Italianul a transmis un mesaj pe contul oficial de Instagram prin care confirmă abandonul din cadrul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.
"Îmi este frântă inima să anunț că trebuie să mă retrag de la Wimbledon din cauza unui rezultat pozitiv la testul COVID-19. Am avut simptome de gripă și m-am izolat în ultimele zile. În ciuda faptului că simptomele nu sunt severe, am decis că este important să fac un alt test în această dimineață pentru a proteja sănătatea și siguranța colegilor mei concurenți și a tuturor celor implicați în turneu. Nu am cuvinte pentru a descrie dezamăgirea extremă pe care o simt. Visul s-a terminat pentru acest an, dar mă voi întoarce mai puternic. Vă mulțumesc pentru sprijin", a scris Berrettini pe Instagram.
CITEȘTE ȘI:

Matteo Berrettini, OUT de la Wimbledon din cauza COVID-19

Matteo Berrettini era unul dintre marii favoriți la câștigarea titlului de la Wimbledon, după ce anul trecut a disputat marea finală în compania sârbului Novak Djokovic. Deși a fost învins cu 3-1 anul trecut la All England Club, italianul a câștigat turneele de pregătire de la Stuttgart și Queens, fiind fără doar și poate unul dintre cei mai buni tenismeni pe iarbă.
Berrettini trebuia să debuteze azi la Wimbledon împotriva chilianului Cristian Garin. Italianul era pe aceeași parte de tablou cu Rafael Nadal. Primul nume mare care s-a retras din competiție a fost Marin Cilic. Croatul s-a antrenat joi cu Djokovic la Wimbledon, astfel că retragerile ar putea continua.
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 28 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo