Atât Novak Djokovic, cât și Rafael Nadal au venit la Wimbledon cu mari ambiții, iar legendarul John McEnroe a punctat diferențele de abordare ale celor doi mari campioni. Sârbul are în spate un început de sezon extrem de dificil, nefiind lăsat să concureze la Australian Open. La Roland Garros, Nole a pierdut în sferturi în fața tenismenului spaniol, după care a coborât de pe locul 1 în clasamentul ATP.
Rafael Nadal, în schimb, în ​​ciuda tuturor problemelor pe care le-a avut cu piciorul stâng, a reușit să câștige titlurile la primele două Grand Slam-uri și a prins un avans important în fruntea cursei pentru supremație, cu 22 de titluri majore, cu 2 mai mult decât rivalii săi, Federer și Nadal.
CITEȘTE ȘI:
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
IERI LA 09:42

Diferențele dintre Nadal și Djokovic, evidențiate de John McEnroe

"Cei doi au abordări complet diferite", a spus McEnroe. "Djokovic vorbește deschis despre faptul că își dorește să aibă cele mai multe titluri de Grand Slam. Nadal se comportă de parcă nimic nu contează pentru el, decât să iasă pe teren. Asemenea abordări au funcționat bine pentru amândoi până acum, dacă ne uităm la istorie și la câte titluri au câștigat până acum.
Cred că adversarii lui s-au săturat să audă de piciorul lui, cum nu și l-a simțit și alte astfel de lucruri, pentru că asta s-a văzut destul de bine în Franța. Apoi, dintr-o dată, a făcut o procedură... Dar orice ar fi fost, arată foarte bine, nu simte nicio durere, bravo lui. La Wimbledon, nu știu ce să zic. Eu cred că Novak este un mare favorit, dar cred că există o șansă pentru câțiva jucători în plus. Sper că Novak va juca cât mai bine. Ar fi păcat dacă este încă afectat de ceea ce s-a întâmplat în Australia", a mai spus legendarul tenismen american.
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/06/29/3400449.jpg
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
06/08/2022 LA 07:55
Tenis
Nadal și Alcaraz, comparați de Mouratoglou! Detaliul scos în evidență de antrenorul Simonei Halep
06/08/2022 LA 05:42