Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E Djokovic din tenisul feminin!" Simona Halep i-a lăsat "mască" pe sârbi la Wimbledon! Ce au remarcat la româncă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/07/2022 la 15:51 GMT+3

Simona Halep a surprins pe toată lumea la Wimbledon luni, în meciul cu Paula Badosa din optimi. Deși toată lumea se aștepta la un duel de care pe care, românca a preluat controlul partidei încă de la început și i-a cedat adversarei doar 3 game-uri.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep e într-o formă de zile mari la Wimbledon, acolo unde s-a calificat în sferturi după ce a spulberat-o încă o dată pe Paula Badosa, 6-1, 6-2 în doar 59 de minute de joc. Pentru un loc în semifinale, dubla campioană de Grand Slam din România o va întâlni pe Anisimova, fostă elevă a lui Cahill, care la rândul său a trecut ușor de surpriza Harmony Tan, scor 6-2, 6-3.
Presa din Serbia a tratat cu mare atenție victoria Simonei Halep în doar o oră cu Paula Badosa. Cunoscutul jurnalist sârb, Sasa Ozmo, a scris un material special în care o compară pe Simona Halep cu Novak Djokovic, ambii campioni la ediția din 2019 a Wimbledon. Ozmo transmite că a rămas fără onomatopee în timpul partidei dintre Halep și Badosa.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, evoluție magnifică la Wimbledon cu Paula Badosa, apreciată în presa din Serbia

"Uh. Aw. Oh. Nu-mi amintesc să-mi fi scăpat mai multe onomatopee în timp ce urmăream un meci decât acum - Simona Halep i-a dat Paulei Badosi o lecție de tenis de o oră și a câștigat cu 6-1, 6-2. În treacăt fie spus, am auzit-o pe Marion Bartoli, campioana din 2013, spunând că avem o finală înainte de finală la meciul Halep - Badosa. În schimb, am avut parte de o demonstrație de forță a româncei în fața unei sportive din Spania care a părut foarte slabă, care nu a scos nicio lovitură din poziția dorită.
Când Halep este atât de concentrată și simte atât de bine mingea, este imposibil să joci cu ea și să speri la victorie. A schimbat constant direcția mingii, a lovit cu efect și direct, a lovit în adâncime și în unghiuri. Și, ori de câte ori a putut, a prins mingea în timp ce urca. Să-i urmărești construcția de puncte este ca și cum te-ai lăsa complet purtat de vânt la un concert de muzică clasică - te așezi, te bucuri și lași sentimentul de plăcere să te cuprindă. Construcția ei de puncte amintește de un singur om - Novak Djokovic.
Îmi este greu să îl ilustrez în cuvinte – amândoi folosesc fiecare centimetru de teren, joacă șah, nu trimit niciodată două mingi în același mod. Și atunci sună ca o orchestră în care Simona (sau Novak) interpretează toate rolurile în același timp, și tot reușesc să facă din când în când cu ochiul publicului. Pentru mulți, probabil că a fost un meci plictisitor, pentru că nu a existat dramatism, dar acesta nu este singurul ingredient al unui meci de calitate. Am fost hipnotizat, un pic intimidat de ceea ce a avut de oferit Simona Halep. La exact 1.087 de zile după ce a învins-o pe Serena Williams și a câștigat titlul la Wimbledon, Simona Halep s-a regăsit din nou pe centralul de la Wimbledon, a fost o experiență magică", a scris jurnalistul sârb Sasa Ozmo pentru Sportklub.rs.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 5 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo