Șeful ATP, Andrea Gaudenzi, a susținut că forul pe care îl conduce este gata să ofere puncte turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dacă embargoul pentru sportivii ruși și bieloruși se va ridica.
Declarația a venit cu câteva zile înainte de debutul întrecerii, pe 27 iunie. Și oarecum în același timp cu o afirmație a Elinei Svitolina, aflată în contradicție cu această afirmație a lui Gaudenzi.
Wimbledon
Rybakina și-a dezvăluit planul pentru semfinala cu Halep. Pe ce se va baza jucătoarea kazahă
ACUM 12 MINUTE

Elina Svitolina, într-o totală contradicție cu ATP și WTA. De ce este decepționată ucraineanca

Mulțumită de decizia organizatorilor de la Wimbledon, dar în dezacord total cu hotărârile oficialilor de la US Open, jucătoarea din Ucraina a susținut că jucătorii ruși și bieloruși ar fi trebui excluși și de la Flushing Meadows.
Sportivii din cele două națiuni vor conmcura sub drapel neutru, în perioada 29 august - 11 septembrie, în ultimul Grand Slam al anului.
Fostul nr.3 mondial, care este înscărcinată, speră ca organizatorii turneelor de Mare Şlem să adopte o poziţie mai fermă faţă de Rusia şi Belarus. "Era de datoria organizatorilor US Open să ia o decizie, dar ei au ales această cale. Sportul ucrainean a făcut un pas înapoi cu zece ani, căci toate infrastructurile au fost complet avariate sau distruse. Deci, sunt multe motive pentru care ruşii şi belaruşii nu ar trebui să concureze", a declarat Svitolina.
Turneul de la Wimbledon se vede în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player, în perioada 27 iunie – 10 iulie.
Wimbledon
Simona Halep, a treia cea mai titrată jucătoare în activitate în Grand Slamuri. Borna atinsă
ACUM 16 MINUTE
Wimbledon
Mouratoglou, cucerit de Simona Halep: "Cu cât o cunoști mai mult, cu atât o iubești mai mult"
ACUM 31 MINUTE