"Sunt foarte recunoscătoare pentru sprijinul şi sfaturile sale, însă divergenţele noastre de opinie cu privire la modalitatea de a deveni o jucătoare mai bună s-au dovedit a fi prea mari. Îi urez tot binele lui Simon şi sunt sigură că va găsi o nouă provocare foarte curând. Vreau să mă concentrez acum asupra semifinalei mele alături de Zhang Shuai şi vă voi ţine la curent cu restul programului meu", a scris pe reţelele de socializare Mertens, care colabora cu fratele tenismanului David Goffin de la începutul acestui an.

Mertens, turneu bun la Wimbledon, atât la simlu, cât și la dublu

Wimbledon
Rybakina a dezvăluit cine e tenismenul preferat, dintre Federer, Nadal și Djokovic! Cine o inspiră
15/07/2022 LA 13:02
Elise Mertens şi Zhang Shuai, principalele favorite ale probei de dublu feminin de la Wimbledon, se vor lupta pentru un loc în finală cu perechea americană Danielle Collins/Desirae Krawczyk.
Reprezentanta Belgiei a cucerit anul trecut titlul la dublu în turneul londonez de Mare Şlem alături de taiwaneza Hsieh Su-wei. Mertens câştigase anterior ale două titluri de Grand Slam la dublu, la US Open 2019 şi Australian Open 2021, împreună cu sportiva din Belarus, Aryna Sabalenka.
Elise Mertens (26 ani), numărul 31 la simplu, a fost eliminată în optimile de finală la Wimbledon în proba de simplu feminin, după ce s-a înclinat în faţa tunisiencei Ons Jabeur, numărul 2 mondial, care va disputa finala de la All England Club.
Sursa: Agerpres
Wimbledon
Incredibil! De ce nu s-a uitat Ash Barty la finalele de la Wimbledon, unde era campioană en-titre
15/07/2022 LA 12:09
Wimbledon
Incredibil ce a făcut Rybakina, jucătoare născută la Moscova, cu banii câștigați la Wimbledon
15/07/2022 LA 06:24