Simona Halep este în sferturi la Wimbledon, după ce a învins-o pe favorita numărul 4, Paula Badosa, în minimum de seturi, scor 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat 59 de minute. Aceasta a fost a doua victorie a Simonei în fața sportivei din Spania.

Simona Halep, set perfect cu Paula Badosa, în optimi la Wimbledon! Așa a câștigat românca manșa 1

La finalul partidei, experții Eurosport s-au arătat încântați de jocul prestat de fostul lider WTA. Barbara Schett, Mats Wilander și Alex Corretja au comentat maniera în care Halep a trecut de Badosa.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 15 ORE
"Jocul Paulei Badosa a părut limitat, nu a putut să găsească un plan B. Cred că Simona s-a gândit: 'O să te bat, jocul meu se potrivește cu jocul tău'", a remarcat Barbara Schett.
În același timp, Wilander a notat că, din punctul său de vedere, Simona Halep joacă în prezent mai bine pe iarbă decât o face pe zgură.

Simona Halep, reflex de mare campioană la Wimbledon! Cum a lăsat-o spectatoare pe Badosa

Citește și:

"Simona a făcut exact ce trebuie"

Alex Corretja a analizat ceva mai pe larg duelul dintre Simona Halep și Paula Badosa. Fostul jucător de tenis a evidențiat care au fost avantajele româncei și cum a reușit aceasta să o învingă pe favorita nr. 4 a Grand Slam-ului de la All England Club.
"Badosa își mișcă încheietura astfel încât mingea să sară mai tare. Pe zgură are succes cu această lovitură, dar pe iarbă nu. Simonei i-a convenit această lovitură, a intrat în minge, a făcut pasul înainte și a și schimbat în lung de linie foarte bine.
Jocul de picioare al Simonei e mult mai bun, se mișcă repede, cu pași mici. Badosa e mai puternică, dar pașii ei sunt mai lungi și are nevoie de mai mult timp pentru a lovi, iar Simona i-a luat din timpul de reacție.
În plus, serviciul Paulei nu a fost la nivel bun astăzi. E clar că Simona a făcut exact ce trebuie în fața ei, nu a avut nicio fisură în jocul ei", a spus Alex Corretja.
Pentru un loc în semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep o va înfrunta pe Amanda Anisimova, care a trecut în două seturi de Harmony Tan, scor 6-2, 6-3, după o oră și 15 minute de joc.
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM 21 ORE
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
IERI LA 04:59