Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Experții, uluiți de victoria în doar o oră a Simonei Halep cu Badosa la Wimbledon: "Nicio fisură în jocul ei"

Bianca Dumitru

Publicat 04/07/2022 la 20:44 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în această seară în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce a învins-o pe Paula Badosa în minimum de seturi, scor 6-1, 6-2, după mai puțin de o oră de joc. La finalul partidei, experții Eurosport s-au arătat impresionați de prestația româncei.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep este în sferturi la Wimbledon, după ce a învins-o pe favorita numărul 4, Paula Badosa, în minimum de seturi, scor 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat 59 de minute. Aceasta a fost a doua victorie a Simonei în fața sportivei din Spania.
picture

Simona Halep, set perfect cu Paula Badosa, în optimi la Wimbledon! Așa a câștigat românca manșa 1

La finalul partidei, experții Eurosport s-au arătat încântați de jocul prestat de fostul lider WTA. Barbara Schett, Mats Wilander și Alex Corretja au comentat maniera în care Halep a trecut de Badosa.
"Jocul Paulei Badosa a părut limitat, nu a putut să găsească un plan B. Cred că Simona s-a gândit: 'O să te bat, jocul meu se potrivește cu jocul tău'", a remarcat Barbara Schett.
În același timp, Wilander a notat că, din punctul său de vedere, Simona Halep joacă în prezent mai bine pe iarbă decât o face pe zgură.
picture

Simona Halep, reflex de mare campioană la Wimbledon! Cum a lăsat-o spectatoare pe Badosa

Citește și:

"Simona a făcut exact ce trebuie"

Alex Corretja a analizat ceva mai pe larg duelul dintre Simona Halep și Paula Badosa. Fostul jucător de tenis a evidențiat care au fost avantajele româncei și cum a reușit aceasta să o învingă pe favorita nr. 4 a Grand Slam-ului de la All England Club.
"Badosa își mișcă încheietura astfel încât mingea să sară mai tare. Pe zgură are succes cu această lovitură, dar pe iarbă nu. Simonei i-a convenit această lovitură, a intrat în minge, a făcut pasul înainte și a și schimbat în lung de linie foarte bine.
Jocul de picioare al Simonei e mult mai bun, se mișcă repede, cu pași mici. Badosa e mai puternică, dar pașii ei sunt mai lungi și are nevoie de mai mult timp pentru a lovi, iar Simona i-a luat din timpul de reacție.
În plus, serviciul Paulei nu a fost la nivel bun astăzi. E clar că Simona a făcut exact ce trebuie în fața ei, nu a avut nicio fisură în jocul ei", a spus Alex Corretja.
Pentru un loc în semifinalele turneului de la Wimbledon, Simona Halep o va înfrunta pe Amanda Anisimova, care a trecut în două seturi de Harmony Tan, scor 6-2, 6-3, după o oră și 15 minute de joc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo