Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Finalista de anul trecut de la Wimbledon nu are încredere în revenirea Serenei Williams: "O să-i fie greu"

Irina Aldea

Actualizat 20/06/2022 la 16:37 GMT+3

Serenei Williams îi va fi "super dificil" să lupte pentru titlu la Wimbledon, e de părere finalista de anul trecut, Karolina Pliskova.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams va produce o revenire surprinzătoare la Wimbledon, care debutează pe 27 iunie, după 12 luni de absență din cauza unei accidentări la picior. Câștigătoare a 23 de titluri majore, Serena Williams nu a mai jucat de la Wimbledon 2021, dar va concura în proba de simplu la All England Club. Karolina Pliskova, finalista de anul trecut, crede că Williams va avea probleme.
Karolina Pliskova crede că va fi "super dificil" pentru Serena Williams să lupte pentru un nou titlu de Grand Slam la Wimbledon, după un an de absență din tenis. Williams, în vârstă de 40 de ani, a făcut săptămâna trecută anunțul surprinzător că va reveni la cel de-al treilea turneu major al sezonului. Williams nu a mai jucat de când a suferit o accidentare la picior în primul tur de la Wimbledon în 2021, dar concurează la dublu la Eastbourne International din această săptămână, alături de Ons Jabeur, înainte de a încerca să câștige al optulea titlu de simplu la Wimbledon.
CITEȘTE ȘI:

Karolina Pliskova nu crede în revenirea Serenei Williams

Pliskova, care a pierdut în fața lui Ashleigh Barty în finala de anul trecut de la Wimbledon, crede că Williams ar putea avea dificultăți la revenirea în circuit: "Nu știu cât timp a trecut de când nu a mai jucat. Să fi trecut un an? Este mult timp și nu mai este cea mai tânără, așa că presupun că și corpul are nevoie de ceva timp pentru a reveni în formă. Să joci meciuri la turnee este încă foarte diferit de a te antrena și, din câte am înțeles, ea nu joacă (simplu) aici [la Eastbourne], ci doar dublu.
Cred că va fi dificil, super dificil pentru ea, indiferent ce fel de jucătoare este, pentru că este un lucru pentru care ai nevoie de timp. Dar, bineînțeles, este o jucătoare extraordinară, a realizat atât de multe și totuși o serie de jucătoare vor fi super speriate să joace împotriva ei. Acesta este avantajul ei, dar să vedem nivelul. Nu pot spune nimic acum cu adevărat", a spus Pliskova.
Pliskova are un bilanț de 2-2 victorii - înfrângeri împotriva Serenei Williams și a câștigat cea mai recentă întâlnire a lor în sferturile de finală de la Australian Open 2019. Williams încă se mai luptă pentru a câștiga un al 24-lea titlu de Grand Slam pentru a egala recordul all-time al lui Margaret Court.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie-10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo