Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Frech vrea să obțină prima victorie în fața Simonei Halep la Wimbledon! "Nu mă gândesc că e campioana din 2019"

Bianca Dumitru

Publicat 01/07/2022 la 11:59 GMT+3

Simona Halep și Magdalena Frech se vor înfrunta în turul 3 al turneului de la Wimbledon. Sportiva din Polonia, care a mai fost învinsă de două ori de româncă până acum, a prefațat duelul, spunând că și-ar fi dorit să aibă parte de un adversar mai accesibil.

Rezumatul unui meci uimitor: Simona Halep - Kirsten Flipkens, în turul 2 la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat joi seară în turul 3 la Wimbledon, după ce a trecut în două seturi de Kirsten Flipkens. Pentru un loc în optimile Grand Slam-ului de la All England Club, românca o va înfrunta pe Magdalena Frech, cu care a mai jucat de două ori până acum.
Cel mai recent, cele două sportive s-au întâlnit la începutul acestui an, în primul tur la Australian Open, când fostul lider WTA s-a impus cu 6-4, 6-3, după o oră și 30 de minute de joc.
Înaintea partidei de la Wimbledon, poloneza de pe locul 92 WTA a spus că și-ar fi dorit o adversară mai accesibilă pentru a putea ajunge în optimile celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului.
Cu toate că îi recunoaște superioritatea Simonei Halep, Magdalena Frech s-a arătat încrezătoare în șansa sa de a face o figură frumoasă.
"Am jucat deja de două ori, cel mai recent la Australian Open, unde meciul a fost chiar echilibrat. Poate că a treia oară va fi cu noroc și voi fi câștigătoare. Nu mă gândesc că e campioana de la Wimbledon 2019.
Sigur, mi-aș fi dorit o adversară mai ușoară să ajung în turul 4 fără probleme. Știu că va fi un meci greu și mă aștept la asta", a declarat Magdalena Frech.
Citește și:

SIMONA HALEP: "O SĂ ÎNCERC SĂ JOC MAI BINE DECÂT AZI"

Simona Halep a mărturisit, după meciul cu Kirsten Flipkens, că se simte foarte bine să revină la Wimbledon la 3 ani de la succesul din marea finală a turneului de Grand Slam de la All England Club.
Fostul lider WTA a prefațat pe scurt și următorul duel, din turul 3, declarând că știe la ce să se aștepte pentru că a mai înfruntat-o de două ori pe Frech, chiar dacă niciodată pe iarbă.
"E o revenire plăcută pentru că întotdeauna îmi place să joc la Wimbledon și e o atmosferă extraordinară. Mă bucur că am câștigat și că mai am șansa să joc aici.
Nu știu dacă va fi diferit (n.r. jocul lui Frech) pentru că nu am jucat niciodată contra ei pe iarbă. Dar e un nou meci, am jucat contra ei și știu la ce să mă aștept. O să mă concentrez pe mine și o să încerc să joc mai bine decât astăzi", a spus Halep, în exclusivitate pentru Eurosport.
picture

Simona Halep, reacție după calificarea în turul 3 la Wimbledon

Meciul dintre Simona Halep și Magdalena Frech va avea loc sâmbătă, de la o oră care va fi anunțată în această seară de organizatori.
Wimbledon 2022 - 1 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo