Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Halep și Mouratoglou "iau pe sus" Wimbledon-ul! Mesajul francezului înainte de meciul cu Flipkens

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/06/2022 la 15:57 GMT+3

Simona Halep joacă azi la Wimbledon în turul al doilea cu Kirsten Flipkens. Patrick Mouratoglou are încredere că eleva lui va trece cu brio de acest duel.

Mouratoglou & Simona Halep

Credit imagine: Instagram

Simona Halep a avut un debut perfect la Wimbledon, câștigând categoric disputa cu Karolina Muchova din primul tur, scor 6-3, 6-2, după o oră și 6 minute de joc. Azi, Simona urmează să o înfrunte pentru un loc în turul 3 pe Kirsten Flipkens, sportivă care ocupă locul 190 în ierarhia mondială.
Belgianca s-a calificat în turul 2 la Wimbledon după ce a trecut de australianca Jaimee Fourlis, cu scorul de 7-5, 6-2. Flipkens a obținut cel mai bun rezultat al ei în turneele de Grand Slam chiar la All England Club, acolo unde a jucat o semifinală în 2013.Românca este mare favorită la calificarea în turul 3, atât prin prisma palmaresului direct cu adversara de azi, cât și datorită faptului că aceasta este aproape de finalul carierei.
CITEȘTE ȘI:

Halep și Mouratoglou "iau pe sus" Wimbledon-ul în ziua meciului cu Flipkens

Patrick Mouratoglou are încredere că eleva lui deține toate armele pentru a-și trece în palmares o nouă victorie cu Kirsten Flipkens, înainte de a încerca să cucerească pentru a doua oară titlul major de la Wimbledon. Antrenorul francez al sportivei noastre a publicat azi un mesaj pe Instragram, alături de câteva fotografii cu el și Simo îmbrăcați sport, în negru, culoare "interzisă" în meciurile oficiale de la Wimbledon.
"Duo-ul în negru ia cu asalat săptămâna 1 de la Wimbledon", a scris Mouratoglou pe Instagram, alături de un emoji care reprezintă furtuna. Partida dintre Simona Halep și Kirsten Flipkens de la All England Club va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player, dar și LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 30 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo