Marea tenismenă australiană Ash Barty nu a urmărit finalele de la Wimbledon din weekendul trecut, dar a recunoscut că s-a bucurat pentru Elena Rybakina și a rămas impresionată de parcursul lui Nick Kyrgios. Ash Barty, marea tenismenă retrasă la doar 25 de ani, a recunoscut că nu a urmărit finala de la Wimbledon - la doar 12 luni după ce a ridicat celebrul trofeu pe Centre Court.
Barty, acum în vârstă de 26 de ani, a șocat lumea tenisului retrăgându-se din acest sport în luna martie, însă a dezvălui că iubește noua ei viață departe de teren, catalogând-o drept "tot ceea ce mi-am dorit vreodată". Ea a înlocuit antrenamentele solicitante de pe terenul de tenis cu mult timp petrecut pe terenul de golf.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Serena Williams, laude pentru Ash Barty pentru că s-a retras la 25 de ani: "Simt o mare durere!"
10/08/2022 LA 12:27

Ashleigh Barty nu a fost interesată de ce se întâmplă la Wimbledon

Vedeta din Queensland a fost încântată să știe că Elena Rybakina a câștigat marele trofeu la Wimbledon, dar și pe compatriotul Nick Kyrgios ajungând în prima sa finală de Grand Slam - dar nu a stat în fața televizorului pentru a urmări meciurile din ultimul act: "Îmi pare rău că vă dezamăgesc. Dar, de când m-am retras, probabil că am urmărit la fel de multe meciuri ca atunci când jucam, ceea ce a fost foarte puțin sau deloc.
Ocazional, aprindem televizorul pe fundal, dar foarte rar mă așez și urmăresc cu interes un meci de la început până la sfârșit. Am lovit destule mingi de tenis în viața mea. Nu am nevoie să-i văd pe alții lovindu-le la fel de bine", a spus Barty. În schimb, Barty și-a petrecut weekendul pe terenul de golf alături de un jucător de cricket englez nonconformist, Kevin Pietersen. Totuși, Barty nu are de gând să urmeze o carieră în golf: "Golful este un hobby și va fi întotdeauna", a declarat ea pentru The Guardian.
Tenis
Barty, o mare pierdere pentru circuitul WTA: "Swiatek vs Barty ar fi fost o mare rivalitate"
29/07/2022 LA 12:50
Wimbledon
Barty despre tenisul feminin: "Este spectaculos și imprevizibil"
16/07/2022 LA 15:54