Novak Djokovic a fost eliminat încă din sferturile de finală la Roland Garros. Marele campion sârb a cedat în fața rivalului Rafael Nadal în 4 seturi, cu scorul de 2-6, 6-4, 2-6, (4) 6-7, după 4 ore și 12 minute de joc. După această înfrângere, Novak a plecat la scurt timp acasă, în Serbia. După câteva zile petrecute la Belgrad, Djokovic a plecat în vacanță în Muntenegru.
Sârbul a decis să nu participe la niciun turneu înainte de Wimbledon și va zbura la Londra la sfârșitul săptămânii viitoare pentru a se acomoda cu terenurile de la All England Club.Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic, a vorbit despre motivele care stau în spatele acestei hotărâri, precizând că Nole are nevoie de reîncărcarea bateriilor înainte de un nou turneu major.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Novak Djokovic crede că e nevoie de o schimbare urgentă la Wimbledon: "Majoritatea ar fi de acord"
ACUM O ORĂ

Goran Ivanisevic a dezvăluit de ce nu merge Djokovic la niciun turneu înainte de Wimbledon

Ivanisevic a vorbit despre motivele pentru care Nole nu va juca înainte de Wimbledon. El a precizat atunci că Djokovic are nevoie de o recuperare mentală: "Probabil că nu va juca nimic (înainte de Wimbledon). Vom vedea, dar acum este momentul să se recupereze mental. Așa cum am mai spus, oameni ca Novak sunt genii cu un mod diferit de gândire - au nevoie de puțin timp pentru a reveni și a pune unele lucruri cap la cap, dar tot e nevoie de timp. Știu că va fi pregătit pentru sezonul de iarbă", a spus Ivanisevic pentru SportKlub.
Djokovic va fi primul favorit la Wimbledon, în ciuda faptului că, începând de luni, nu se va mai afla în fruntea listei ATP. Novak a câștigat titlul la Londra de șase ori - în 2011, 2014, 2015, 2018, 2019 și 2021. Deocamdată, echipa lui Novak nu are informații dacă ceva se va schimba între timp și dacă Djokovic se va răzgândi, însă e puțin probabil.
Anul trecut, el a călătorit la Mallorca special pentru a juca un turneu de dublu alături de ibericul Carlos Gomez Herrera. Cei doi au ajuns până în marea finală în Spania, dar nu au mai disputat partida din ultimul act din cauza unei accidentări a colegului lui Nole. Ulterior, sârbul a mers la Wimbledon și a cucerit marele trofeu după o finală cu Matteo Berrettini.
Wimbledon
Djokovic a suferit cu Van Rijthoven, dar e în sferturi la Wimbledon! Sinner, următorul adversar
ACUM 9 ORE
Wimbledon
Wilander, convins că Djokovic poate doborî recordul lui Federer la Wimbledon! Care e atuul sârbului
IERI LA 13:07