Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marele Lleyton Hewitt a dat verdictul! Cine-l poate învinge pe Novak Djokovic la Wimbledon

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/06/2022 la 16:52 GMT+3

Lleyton Hewitt, legendarul jucător de tenis australian, a analizat șansele lui Novak Djokovic la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului care începe luni, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Lleyton Hewitt & Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Luni începe al treilea turneu de Grand Slam al anului, iar Novak Djokovic este campionul en-titre. Pregătirile sunt în toi pentru debutul marelui campion sârb, care va juca luni pe arena centrală primul meci al zilei, cu sud-coreeanul Soonwoo Kwon, ocupantul locului 75 ATP. Marele Lleyton Hewitt, fost lider mondial, a analizat șansele sârbului la câștigarea titlului.
"Este clar că Novak a avut un an foarte dificil, dar dacă ne uităm la performanța sa de la Wimbledon și la stilul său de joc, atunci trebuie să fie primul favorit al turneului, nu încape discuție. A fost constant de-a lungul timpului și cu siguranță vrea să se impună acolo după un început de an atât de dificil", a declarat Hewitt.
CITEȘTE ȘI:

Lleyton Hewitt crede că doar tinerii îl pot învinge pe Djokovic la Wimbledon

Campionul de la Wimbledon din 2002 crede că doar tinerii îl vor pune serios la încercare pe Djokovic la Wimbledon: "Cred că niște "puști" vor fi capabili să îl provoace pe Novak pe iarbă. La Roland Garros, probabil că doar Rafa îl putea învinge, așa că eu cred că va avea multă încredere la Wimbledon și va încerca fără doar și poate să se impună iar acolo", a subliniat Hewitt.
Cât despre Nadal, Hewitt nu crede atât de mult în forțele ibericului: "Cred că Nadal este doar recunoscător că poate să joace la un nivel înalt și să fie în continuare destul de bun, nu știu dacă se pune problema să câștige. Suntem fericiți că putem urmări pe cineva ca Rafa atât de mult timp. De fiecare dată când îl privim trebuie să fim recunoscători pentru această oportunitate", a mai spus fostul lider mondial din ATP.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo