Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mats Wilander, indignat înainte de Wimbledon 2022! Ce-l scoate din sărite pe suedez: "Totul e anapoda!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 27/06/2022 la 17:45 GMT+3

Mats Wilander a oferit de curând un interviu pentru L'Equipe înainte de Wimbledon în care s-a declarat nemulțumit de discuțiile despre cine este "GOAT-ul" din tenis – cine e cel mai bun tenismen din istorie.

Mats Wilander

Credit imagine: Eurosport

Ca de fiecare dată, Mats Wilander va urmări îndeaproape evenimentele de anul acesta de la Wimbledon. Suedezul, care nu a reușit niciodată să triumfe la Londra, a abordat situația actuală și caracterul neobișnuit al ediției din acest an a Grand Slam-ului de la All England Club într-o rubrică pentru cotidianul L'Equipe.
El le-a cerut tuturor fanilor tenisului să nu mai vorbească în continuu despre cursa pentru titlul de cel mai bun jucător din toate timpurile, deoarece, spune el, multe lucruri nu sunt în regulă în acest moment în circuitul masculin de tenis: "Tenisul poate fi scena unei curse fantastice, cea mai incredibilă din toate timpurile în toate sporturile, dar această cursă nu are nicio semnificație astăzi, cel puțin pentru mine", a scris Wilander.
CITEȘTE ȘI:

Mats Wilander, scos din sărite de discuțiile interminabile despre cine este "GOAT-ul" din tenis

Legendarul Wilander, câștigător a 7 titluri de Grand Slam, a subliniat că trăim într-o perioadă în care joacă cei mai buni trei jucători de tenis din toate timpurile, care au marcat ultimele două decenii cu realizările lor. Cu toate acestea, acest Wimbledon va fi diferit din multe puncte de vedere.
"Ei bine, acum ne-am trezit discutând despre Wimbledon, care nu a acceptat jucătorii de tenis ruși și bieloruși la ediția din acest an și știm că nu se vor acorda puncte în clasament. Acești doi ani au schimbat totul. Pandemia a schimbat multe lucruri. Competiția nu mai este corectă, clasamentul nu este corect, totul e anapoda", a mai transmis Wilander.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 27 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo