Simona Halep a încheiat turneul de la Wimbledon în penultimul act, acolo unde a fost învinsă joi de Elena Rybakina, scor 6-3, 6-3. Dup un sezon foarte bun de iarbă, Halep nu a reușit să găsească soluții pentru jucătoarea care reprezintă Kazahstanul.
Performanța din acest an de la Wimbledon este cea mai bună într-un turneu de Grand Slam pentru Simona Halep de la semifinala din 2020 de la Australian Open.
După acest turneu, Simona a postat un mesaj pe contul său de Twitter. Dubla câștigătoare de Grand Slam a felicitat-o pe Rybakina și le-a mulțumit celor din echipa sa, dar și susținătorilor săi:
National Bank Open
Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, LIVE TEXT în marea finală de la Toronto, de la ora 20.30
PESTE 31 MINUTE
"Sunt mulțumită de modul în care am evoluat de la Roland Garros. Am devenit mai puternică și am putut arăta un tenis mai bun. Am încredere în acest proces.
Felicitări, Elena Rybakina, ai fost prea puternică pentru mine.
Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat și susținut, m-ați împins de la spate să dau totul. Și un mare mulțumesc echipei mele minunate. Sunt recunoscătoare să vă am alături de mine. Știu că sunt pe drumul cel bun. Ne vedem anul viitor, Wimbledon", a scris Simona Halep pe Twitter.
Citește și:

CE URMEAZĂ PENTRU SIMONA HALEP ÎN CIRCUITUL WTA, DUPĂ ELIMINAREA DE LA WIMBLEDON

Simona Halep a confirmat la Londra că va merge la turneul de la Washington, turneu care face parte din categoria WTA 250 și care se va desfășura în perioada 1-7 august, astfel că Simona va lua o pauză de aproximativ două săptămâni înainte de a reveni la antrenamente: "Da, acesta este planul", le-a răspuns Simona jurnaliștilor prezenți când a fost întrebată dacă Washington face parte din programul ei de hard american. Cel mai probabil, va merge apoi la Rogers Cup (Toronto) și Cincinnati, înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.
"Scopul meu acum este o vacanță pentru că am muncit mult (zâmbește). Am nevoie de puțină odihnă. Obiectivul meu este la fel ca cel cu care am venit aici, doar să mă îmbunătățesc și să fac ceea ce vreau să fac pe teren: să fiu mai agresivă, să fiu creativă și să păstrez același nivel în fiecare zi. L-am păstrat, dar astăzi nu a fost suficient de bun. Nu am fost bună suficient de mult", a mai spus Simona la conferința de presă.
Singura semifinală de azi de pe tabloul masculin de concurs, Djokovic - Norrie, e în direct pe Eurosport și Eurosport Player, de la ora 17:00.
National Bank Open
Experții nu au dubii! Cine cred că va câștiga finala de la Toronto dintre Halep și Haddad Maia
ACUM 4 ORE
National Bank Open
Halep nu o "sperie" pe Haddad Maia înaintea finalei de la Toronto: "Mi-am propus s-o înving iar!"
ACUM 5 ORE