Simona Halep a ajuns în săptămâna a doua la Wimbledon pentru prima dată în ultimii 3 ani. După ediția 2019, câștigată de româncă, turneul din 2020 a fost anulat din cauza covid. Din cauza unei accidentări, Simo nu a putut participa în 2021.
În optimile de finală, Simona s-a calificat fără set pierdut. În partida din turul 3 cu Magdalena Frech, românca a cedat doar cinci game-uri, reușind să câștige cu 6-4, 6-1.
Wimbledon
Rybakina a dezvăluit cine e tenismenul preferat, dintre Federer, Nadal și Djokovic! Cine o inspiră
15/07/2022 LA 13:02

Simona Halep - Magdalena Frech 6-4, 6-1, în turul 3 la Wimbledon. Rezumatul meciului

Mesajul Simonei Halep care poate anunța ceva: "Una este desăvârșită. Să mergem pe a doua!"

După partida de sâmbătă, eleva lui Patrick Mouratoglou s-a arătat mulțumită de tot ce a arătat în cursul săptămânii, în care le-a mai învins pe Karolina Muchova și Kirsten Flipkens, și a ținut să sublinizeze încă o dată acest lucru și pe Instagram:
"Prima săptămână a unui Grand Slam este întotdeauna o provocare. A doua săptămână a unui Grand Slam este o altă provocare. Una este desăvârșită. Să mergem pe a doua!"
Simona Halep va reveni luni pe teren la Wimbledon, într-o partidă cu Paula Badosa, care a trecut în două seturi de Petra Kvitova, cu 7-5, 7-6.. La All England Club se vor disputa însă jocuri și duminică. Practic, organizatorii au renunțat la o tradiție, duminica de mijloc să fie liberă, iar Simona a vorbit despre acest subiect:
"Îmi place tradiția. Îmi place ce se întâmplă aici la Wimbledon, este destul de special, cu totul alb și chestii de genul acesta.
Dar nu mă deranjează să joc duminică. Eu nu joc, așa că... Simt că este mult mai bine pentru public, oamenii au zi liberă duminică și pot veni să privească."
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Incredibil! De ce nu s-a uitat Ash Barty la finalele de la Wimbledon, unde era campioană en-titre
15/07/2022 LA 12:09
Wimbledon
Incredibil ce a făcut Rybakina, jucătoare născută la Moscova, cu banii câștigați la Wimbledon
15/07/2022 LA 06:24