Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihaela Buzărnescu, victorie la Wimbledon, în primul tur, după ce organizatorii au forțat-o să se schimbe

Bianca Dumitru

Publicat 28/06/2022 la 14:36 GMT+3

Mihaela Buzărnescu s-a calificat astăzi în turul 2 la Wimbledon, după ce a învins-o în două seturi pe Nastasja Schunk.

Mihaela Buzărnescu

Credit imagine: Getty Images

Mihaela Buzărnescu a obținut astăzi calificarea în turul 2 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Românca de pe locul 127 WTA a învins-o în manșa inaugurală pe Nastasja Schunk, în două seturi, scor 6-4, 6-2, după o oră și 17 de minute de joc.
Buzărnescu, trimisă în startul partidei la vestiare pentru a se schimba, a avut un start perfect de meci, reușind să se distanțeze la 3-0, după două break-uri.
Deși Schunk a făcut și ea un break apoi și s-a apropiat la doar un game de româncă, aceasta din urmă nu a fost îndepărtată de la conducere, adjudecându-și primul set după doar 37 de minute.
În partea a doua a meciului, Miki a început tot cu un break și s-a aflat din nou, pe tot parcursul setului, la conducere, câștigându-l mai ușor, scor 6-2.
În turul 2 la Wimbledon, Mihaela Buzărnescu va da peste învingătoarea din duelul Cori Gauff - Gabriela Ruse.
Citește și:

5 ROMÂNCE EVOLUEAZĂ ASTĂZI LA WIMBLEDON

Simona Halep și Karolina Muchova se vor întâlni în premieră în circuitul mondial de tenis, iar partida celor două va avea loc în jurul orei 17:00. Dacă ieri ploaia a dat peste cap programul de la Wimbledon, astăzi nu vor fi averse, astfel că programul va fi afectat doar de lungimea meciurilor.
Pe lângă disputa în care joacă Simona Halep, partida în care figurează o româncă și atrage cel mai mult atenția este cea a Gabrielei Ruse. Aceasta are un test extrem de dificil, în contextul în care în față îi va fi Cori Gauff, finalista de la Roland Garros. Tânăra din SUA a jucat doar un singur turneu după French Open, dar forma a fost păstrată: a ajuns până în semifinale, la Berlin, unde a pierdut la Ons Jabeur, numărul 2 mondial.
Dacă Ruse pleacă din postura de outsider cu Gauff, Bara are o șansă bună să meargă mai departe, sorții aducându-i în față o adversară abordabilă, Paquet.
În fine, Ana Bogdan va juca și ea astăzi la Wimbledon, iar adversara, Dayana Yastremska, e imposibil de descifrat. Un talent enorm, ucraineanca are fluctuații uriașe în joc de la o partidă la alta sau de la turneu la turneu. A arătat-o chiar înainte de venirea la Londra, pe iarbă: după un sfert la Birmingham, unde a jucat fantastic cu Ostapenko, a pierdut în primul tur la Eastbourne, după ce, în prealabil, nu trecuse de primul tur nici la s'Hertogenbosch.
Wimbledon 2022 - 28 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo