Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Muguruza a început să plângă ca un copil, după ce a pierdut 5 gameuri la rând, în doar 16 minute, la Wimbledon

Cristian Mihală

Publicat 30/06/2022 la 08:14 GMT+3

Garbine Muguruza traveresează o perioadă teribilă, iar eliminarea de la Wimbledon 2022 a venit "la pachet" cu lacrimi. Sportiva din Spania a cedat nervos, în confruntarea cu belgianca Minnen.

Muguruza-Minnen: Pesadilla de 18 minutos en el All England Club (4-6 y 0-6)

Credit imagine: Getty Images

Învingătoare la Wimbledon 2017, Muguruza a părăsit turneul de la All England Club încă din primul tur, anul acesta. Deşi pleca din postura de favorită clară în disputa cu numărul 88 WTA, Greetje Minnen, Garbine a pierdut după o prestaţie pe alocuri jenantă.
Partida a fost programată să se joace în sesiunea de seară a zilei de marţi, dar, din cauza ploii, şi-a găsit finalitatea abia ieri. Muguruza pierduse primul set, 4-6, dar spera ca noaptea care a trecut să fi schimbat raportul de forţe din teren.
Nici vorbă: în arenă a pătruns o jucătoare de nerecunoscut: Muguruza nu a reuşit în setul doi niciun punct la retur, a comis 12 erori neforţate şi a reuşit o singură lovitură direct câştigătoare.

Muguruza a clacat la Wimbledon: a început să plângă

Ca atare, după 16 minute de joc, tabela arăta un incredibil 0-5, moment în care Garbine a clacat.
Sportiva din Spania cu greu şi-a putut stăpâni lacrimile, fiind extrem de dezamăgită de ce a livrat pe teren. A sperat că exerciţiile de respiraţie o vor calma, dar, odată revenită pe teren, a pierdut şi ultimul game al disputei: 4-6, 0-6 pentru o eliminare ruşinoasă (setul doi a durat puţin peste 18 minute).
Ultimii doi ani şi jumătate au fost teribili pentru Muguruza. După finala de la Australian Open 2020, fostul număr unu mondial, a mai bifat doar două optimi de finală la Grand Slamuri. În rest, a fost eliminată de fiecare dată în primele trei tururi.
În turul următor, Minnen o va întâlni pe Qinwen Zheng, astfel că are o bună oportunitate să bifeze primul său tur 3 la un Grand Slam.
Wimbledon 2022 - 30 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo