Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a vorbit la Wimbledon despre interdicția primită la US Open: "De ei depinde totul!"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 25/06/2022 la 22:09 GMT+3

Anul de coșmar continuă pentru Novak Djokovic, care a fost expulzat din Australia, iar acum e foarte puțin probabil să poată intra în SUA pentru a participa la US Open.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Wimbledon este fără îndoială ultima șansă pentru Novak Djokovic de a-și "salva" sezonul, deoarece Statele Unite și, prin urmare, US Open își închid porțile pentru persoanele nevaccinate. Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Djokovic este perfect conștient de acest lucru, motiv pentru care a vorbit deschis despre acest subiect la conferința de presă de la Wimbledon.
"Este o motivație suplimentară pentru a mă descurca bine aici. Sper că voi putea face un turneu foarte bun, așa cum am făcut-o la ultimele trei ediții (trei titluri). Apoi va trebui să aștept și să văd ce se întâmplă. Mi-ar plăcea să merg în Statele Unite. Dar, până în prezent, acest lucru nu este posibil. Nu pot face prea multe. Adică, totul depinde de guvernul din SUA. Depinde de guvern să decidă dacă permite sau nu persoanelor nevaccinate să intre în țară", a declarat sârbul la Londra.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, interzis în Australia și Statele Unite ale Americii

Anul 2022 a început groaznic pentru Novak Djokovic. După ce a ajuns în Australia grație unei scutiri medicale, sârbul a petrecut câteva zile judecându-se cu autoritățile de la Melbourne pentru a putea juca la Australian Open. Deși a câștigat procesul, sârbul a fost oricum expulzat și a ratat șansa de a participa la primul turneu de Grand Slam al anului. Ulterior, el a fost nevoit să absenteze și de la Indian Wells și Miami din cauza aceleiași îngrădiri.
Acum, Nole e prezent la Wimbledon și încearcă să-și apere titlul cucerit anul trecut după o finală câștigată în fața lui Matteo Berrettini. El își va face debutul pe terenul central luni, împotriva sud-coreeanului Soonwoo Kwon, de la ora 15.30, ora României, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo