Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ora de start a meciului Simona Halep - Amanda Anisimova, în sferturil de finală de la Wimbledon! Anunțul organizatorilor

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/07/2022 la 15:26 GMT+3

Simona Halep și Amanda Anisimova se vor duela miercuri în sferturile de finală la Wimbledon pentru a patra oară în circuit. Organizatorii turneului de Grand Slam din Londra au anunțat programul zilei de miercuri, iar Simona va juca de la ora 15.30, ora României.

Simona Halep, meci "de pus în ramă" la Wimbledon, cu Paula Badosa! Românca a cedat doar 3 game-uri

Simona Halep pare pe drumul cel bun pentru a repeta succesul de la Wimbledon 2019. Campioana noastră a obținut ieri calificarea în sferturi pentru a 5-a oară în carieră. Doar două jucătoare active se pot mândri cu o asemenea performanță la All England Club: Serena și Venus Williams.
Luni, super-campioana noastră a mărșăluit în fața Paulei Badosa, pe care a eliminat-o cu un categoric 6-1, 6-2, după doar 59 de minute de joc. În continuare, pentru un loc în semifinale, Simona Halep se va duela cu Amanda Anisimova, ocupanta locului 25 WTA, care a trecut la Wimbledon de Yuan, Davis, Gauff și Tan, cedând două seturi pe parcurs.
CITEȘTE ȘI:

Ora de start a meciului Simona Halep - Amanda Anisimova, în sferturile de finală de la Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunțat programul zilei a zecea de concurs la All England Club. Partida dintre Simona Halep și Amanda Anisimova e programată prima pe terenul central, de la ora 15.30, ora României.
Halep și Anisimova s-au întâlnit de 3 ori până acum, fostul lider mondial conducând cu 2-1. În ultima întâlnire directă, chiar înainte de Wimbledon, Halep s-a impus cu 6-2, 6-1, în sferturile de la Bad Homburg. Anterior, ele s-au confruntat pe zgura de la Roland Garros, în 2019 și 2020. Prima dată, Anisimova s-a impus cu scorul de6-2, 6-4, dar a doua oară, Simona și-a luat revanșa și s-a impus cu scorul de 6-0, 6-1.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 5 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo