Simona Halep a obținut azi o victorie entuziasmantă în primul tur la Wimbledon, cu 6-3, 6-2 contra Karolinei Muchova. Jucătoarea pregătită de Patrick Mouratoglou a zburdat practic pe teren la All England Club, având pe parcurs câteva execuții care a ridicat publicul în picioare. La un moment dat inclusiv adversara a aplaudat-o pe teren.

Simona Halep, rever excepțional, aplaudă și adversara Karolina Muchova

Fără doar și poate, Simona a realizat azi unul dintre cele mai bune meciuri de când colaborează cu antrenorul francez, iar dacă va susține cel puțin același ritm în jocurile care vor urma, va fi o candidată serioasă pentru a ajunge în finală.
National Bank Open
Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, LIVE TEXT în marea finală de la Toronto, de la ora 20.30
ACUM O ORĂ

Patrick Mouratoglou, încântat de ce a văzut azi la Simona Halep

Jocul româncei a fost evidențiat inclusiv de Patrick Mouratoglou, pe pagina personală de Instagram:
"Mândru de felul în care ai intrat în acest turneu @simonahalep! Cu entuziasm și pasiune", a fost mesajul francezului.
"Se simte minunat să fiu înapoi aici. Am amintiri grozave din 2019, e întotdeauna o plăcere să vin aici. Sunt fericită. Mă bucur mult că am câștigat acest meci pentru că ea e o adversară foarte dificilă, joacă grozav, așa că a fost destul de emoționant înainte de meci, dar acum vreau să mă bucur pentru că sunt foarte fericită de cum am jucat.
M-am chinuit destul de mult în ultimii ani, multe accidentări, nu prea aveam încredere cu tot ce s-a întâmplat în lume. Nu a fost deloc ușor de gestionat, dar îi mulțumesc lui Patrick, antrenorului meu, pentru că a adus înapoi această dorință. Acum iubesc tenisul din nou, iubesc să fiu pe teren și iubesc să muncesc, ceea ce nu e foarte ușor", a spus și Simona Halep după meci.
Următorul joc al româncei va fi joi, contra belgiencei Kirsten Flipkens, sportivă care ocupă locul 190 în ierarhia mondială. Cele două jucătoare s-au mai înfruntat până acum de 5 ori. Românca nu a fost învinsă niciodată de următoarea sa adversară de la Wimbledon. Mai mult, Halep nu a pierdut niciun set în fața sportivei din Belgia.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Tenis
Jessica Pegula a cedat nervos la Toronto! Ce i-a spus antrenorului despre Halep în timpul meciului
ACUM 2 ORE
National Bank Open
Simona Halep vrea revanșa în finala de la Toronto. Adversara i-a provocat o înfrângere dură în 2022
ACUM 6 ORE