Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Paula Badosa, după înfrângerea cu Simona Halep de la Wimbledon: "Nu sunt prea multe lucruri de spus"

Alex Masgras

Publicat 04/07/2022 la 23:56 GMT+3

Simona Halep a învins-o fără drept de apel pe Paula Badosa în optimile de finală de la Wimbledon. La conferința de presă, jucătoarea din Spania nu a avut foarte multe lucruri de spus, dar a recunoscut superioritatea româncei.

Simona Halep, meci "de pus în ramă" la Wimbledon, cu Paula Badosa! Românca a cedat doar 3 game-uri

Simona Halep a defilat pe terenul central de la Wimbledon, acolo unde a revenit după trei ani, de la titlul câștigat în 2019. Românca a învins-o pe Paula Badosa în optimile de finală, scor 6-1, 6-2, urmând să o întâlnească pe Amanda Anisimova în sferturile de finală.
La finalul partidei cu Simona Halep, Paula Badosa nu a avut multe lucruri de spus. Jucătoarea din Spania a recunoscut faptul că Halep a fost mai bună și s-a arătat dezamăgită de modul în care s-a prezentat pe terenul central:
"A fost un meci dificil, o zi dificilă. Este o zi pe care vreau să o uit. Nu sunt prea multe lucruri de spus. Totul a mers prost, ea (n.r. Halep) a făcut un meci foarte bun. Dar vreau să vorbesc despre mine. Nu a fost ziua mea. Am încercat. Am încercat să dau tot ce am mai bun, dar nu am avut destul noroc. O zi de uitat, așa cum am mai spus.
Cred că am ratat mult azi. De obicei, nu ratez atât de mult, am fost și mai surprinsă de acest lucru. E trist pentru că atunci când ajungi în a doua săptămână a unui Grand Slam vrei mereu să te descurci cât mai bine, dar nu a fost cazul meu azi. Trebuie să accept acest lucru", a declarat Badosa la conferința de presă.
Citește și:

SIMONA HALEP O VA ÎNTÂLNI PE AMANDA ANISIMOVA ÎN SFERTURILE DE LA WIMBLEDON

Sferturile de finală din acest an de la Wimbledon ne propun întâlnirea dintre Simona Halep și Amanda Anisimova, două jucătoare care au fost antrenate în trecut de Darren Cahill.
Simona Halep a câștigat partida din optimile de finală de la Wimbledon contra Paulei Badosa. Meciul de pe terenul central de la All England Club a fost controlat în totalitate de campioana din 2019, care s-a impus cu 6-1, 6-2.
Până acum, Halep și Anisimova s-au întâlnit de trei ori, românca fiind cea care s-a impus de două ori în duelurile directe. Ultima întâlnire a avut loc luna trecută, pe iarbă, în sferturile de la Bad Homburg, acolo unde Simona Halep s-a impus fără drept de apel, scor 6-2, 6-1.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo