Simona Halep nu a mai jucat la Wimbledon din 2019, atunci când a învins-o în ultimul act pe Serena Williams. În 2020, Wimbledon nu s-a disputat din cauza pandemiei, iar în 2021, Halep nu a putut participa din cauza accidentărilor.
În ultimele două săptămâni, Halep a evoluat la Birmingham și Bad Homburg, ajungând în ambele turnee în semifinale. Acestea au fost primele meciuri ale lui Halep pe iarbă din 2019, iar românca poate aborda cu încredere debutul turneului de la Wimbledon, în urma prestațiilor din ultimele două săptămâni.
În primul tur de la Wimbledon, Simona Halep o va întâlni pe Karolina Muchova. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare, iar americanii de la Sportskeeda o dau câștigătoare în trei seturi pe româncă în duelul din turul inaugural de la Londra.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 15 ORE
Citește și:

Simona Halep, debut cu Muchova la ediția din 2022 de la Wimbledon

"Halep va intra în meci din postura de favorită, dar Muchova nu trebuie subestimată. Cehoaica a produs câteva meciuri bune în acest sezon și poate pune probleme atunci când este pregătită.
Halep are un record foarte bun pe iarbă, câștigând 42 dintre cele 58 de meciuri jucate. Bineînțeles, cea mai mare performanță a sa pe această suprafață este victoria din 2019 de la Wimbledon. Muchova a jucat doar 13 meciuri pe iarbă în cariera sa, câștigând până acum 8 meciuri. Anul trecut, ea a ajuns în sferturile de finală de la Wimbledon.
Halep va căuta să dicteze ritmul din spatele liniei de fund cu loviturile sale puternice. Servește foarte bine, reușind 10 ași în ultimul său meci, cel cu Anisimova. De asemenea, returul lui Halep și modul în care acoperă terenul îi vor fi la îndemână.
Muchova va căuta să fie agresivă încă din debutul meciului și va încerca să rupă ritmul cu scurte. Jucătoarea de 25 de ani returnează bine și va fi un test foarte bun pentru serviciul lui Halep.
Dacă cele două jucătoare sunt recuperate complet, putem asista la o întâlnire foarte interesantă în ziua de marți. Muchova va oferi o luptă pe cinste, dar experiența lui Halep o va ajuta pe româncă să ajungă în turul al doilea, micile detalii făcând diferența", au scris cei de la Sportskeeda.
Câștigătoarea partidei dintre Halep și Muchova o va întâlni în turul al doilea pe câștigătoarea duelului dintre Kirsten Flipkens (190 WTA) și Jaimee Fourlis (150 WTA).
https://i.eurosport.com/2022/06/28/3399958.jpg
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM 20 ORE
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
IERI LA 04:59