Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal, "dezlănțuit pe iarbă", titrează francezii! Ibericul anunță vineri dacă merge la Wimbledon

Irina Aldea

Publicat 16/06/2022 la 17:07 GMT+3

Au mai rămas 10 zile până la startul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, iar dubiile privind participarea lui Nadal la Wimbledon par acum risipite, mai ales după ultimul videoclip apărut cu Rafa antrenându-se pe iarbă.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Francezii de la "We Love Tennis" sunt convinși că Rafa Nadal va merge la Wimbledon și au preluat un videoclip cu spaniolul antrenându-se pe iarbă titrând "Rafa, dezlănțuit", semn că "Matadorul" depune toate eforturile pentru a fi în formă maximă la cel de-al treilea turneu major al anului, pe care dacă l-ar câștiga, ar fi cu un pas mai aproape de Calendar Grand Slam.
Publicația spaniolă "Ultima Hora" a publicat joi un videoclip cu Rafa Nadal care efectuează un antrenament solicitant pe iarba de la Santa Ponça. Timp de mai bine de două ore și jumătate, spaniolul s-a antrenat sub privirile antrenorului Carlos Moya cu tânăra promisiune a tenisului spaniol, Martin Landaluce. Jurnaliștii spanioli scriu că antrenamentul "nu a fost doar un test pentru a verifica starea piciorului său stâng după tratamentul cu radiofrecvență pulsată la care a fost supus în urmă cu nouă zile, ci a fost un antrenament în toată regula".
CITEȘTE ȘI:

Rafa Nadal, "dezlănțuit pe iarbă" înainte de Wimbledon

Tot ei mai scriu că "efortul a fost de așa natură încât, la un moment dat, Nadal a căzut pe iarbă pentru câteva minute pentru a-și trage sufletul". Pe teren, atât fizioterapeutul Rafael Maymó, cât și reprezentantul Carlos Costa au urmărit îndeaproape evoluția lui Nadal în sesiunea specială de pregătire.
Spaniolii scriu că "din ceea ce s-a văzut până acum, tratamentul administrat de doctorul Ángel Ruiz-Cotorro dă rezultatele scontate", un motiv de sărbătoare pentru fanii ibericului, care vizează în 2022 Calendar Grand Slam. În orice caz, vineri rămâne ziua de marcat în calendar, asta pentru că atunci va anunțat Rafa Nadal dacă merge într-adevăr la Wimbledon sau nu, însă semnele sunt pozitive până acum.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie-10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo