Serena Williams a anunțat în urmă cu două săptămâni că revine în circuit, la aproape un an de la ultimul meci disputat. Americanca a revenit la Eastbourne, acolo unde a jucat doar în proba de dublu alături de Ons Jabeur. Cele două au câștigat două meciuri înainte ca tunisianca să se retragă din concurs. Acum, Serena așteaptă să debuteze la Wimbledon.
Americanca ajunsă pe locul 1204 WTA se va duela în primul tur cu franțuzoaica Harmony Tan, de pe locul 113 WTA, pe care nu a mai întâlnit-o niciodată până acum. Deși Serena e favorită din punctul de vedere al bookmakerilor, cei din echipa lui Harmony Tan sunt de părere că americanca e total ieșită din formă, iar franțuzoaica va face totul pentru a se califica în turul secund la Wimbledon, turneu la care bifează prima apariție pe tabloul principal.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Serena Williams a dezvăluit cui i-a cerut sfatul înainte să anunțe că se retrage din tenis
ACUM 7 ORE

Serena Williams, "avertizată" de antrenorul adversarei din turul 1 de la Wimbledon

Sam Sumyk este antrenorul consultant al franțuzoaicei Hamrony Tan. Tehnicianul francez le-a mai antrenat în trecut pe Victoria Azarenka, Eugenie Bouchard, Garbine Muguruza, Anastasia Pavlyuchenkova sau Donna Vekic. Sumyk a vorbit despre așteptările sale de la Serena la Wimbledon și despre cum crede că se va descurca eleva lui în fața americancei.
"Nu există nicio șansă ca Serena să joace la cel mai înalt nivel. Asta nu înseamnă că va juca un tenis prost. Dar nu va fi la cel mai bun nivel în primul ei meci de simplu al anului. Cu toate acestea, Serena rămâne Serena. Știm că jocul ei o poate ajuta pe iarbă. Așa că Harmony se va antrena din greu de azi și până luni pentru a-i face față. Am vorbit deja cu ea puțin. Harmony nu va intra pe teren doar cu zâmbetul pe buze și cu bucuria de a fi prezentă la Wimbledon. Până la urmă suntem hotărâți să o învingem pe Serena și cred că va reuși", a spus Sumyk pentru Tennis Majors.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Tenis
Marele regret al Serenei Williams după anunțul retragerii din tenis: "Aș minți să spun asta!"
ACUM 8 ORE
Tenis
Serena Williams se retrage din tenis! Anunțul americancei în Vogue: "A venit momentul!"
ACUM 10 ORE