Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Serena Williams, "o enigmă" pentru experți la Wimbledon! McEnroe: "Ia titlul sau pierde în primul tur!"

Irina Aldea

Publicat 24/06/2022 la 17:05 GMT+3

Serena Williams a ajuns deja la Wimbledon și se pregătește de zor pentru a ajunge în fazele avansate ale turneului în cadrul căruia a cucerit 7 titluri.

Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Serena Williams a revenit pe teren în această săptămână, după o pauză de aproape un an. Americanca a decis să participe la Wimbledon și ca pregătire s-a înscris în proba de dublu de la Easbourne, turneul din cadrul căruia s-a retras partenera ei, Ons Jabeur. Astfel, americanca a ajuns mai devreme la Wimbledon pentru a se obișnui cu iarba de la All England Club.
Deși a jucat foarte bine în sferturile de la Eastbourne, experții nu știu ce verdict să dea în cazul Serenei Williams. Fostul număr unu mondial, John McEnroe, a vorbit despre așteptările sale în ceea ce privește performanța Serenei Williams la Wimbledon 2022: "Singurul lucru pe care îl pot spune este că ea poate atât să piardă în primul tur, cât și să ia titlul. Una dintre aceste două variante s-ar putea adeveri", a spus McEnroe în presa din SUA.
CITEȘTE ȘI:

Serena Williams, o enigmă pentru experți la Wimbledon

De asemenea, Chris Evert, câștigătoarea a 18 titluri de Grand Slam, a vorbit despre Serena: "Nu cred că ar trebui să vă așteptați la multe de la ea, pentru că nu este chiar pregătită. Cred că după o lungă absență din circuit, este nevoie de ceva timp pentru a-și recăpăta instinctele și pentru a-și reface IQ-ul pe terenul de tenis. Este dificil să faci o predicție realistă bazându-te doar pe meciurile de dublu. Este imposibil de spus cum se va mișca Serena, dar serviciul ei pare bun, există putere în lovituri.
Aștept cu nerăbdare să văd evoliția Serenei în turneu. Dar există întrebări. Toți ceilalți jucători de tenis s-au îmbunătățit în ultimul an. Swiatek, Jabeur și altele pot concura pentru victorie în turneele de Grand Slam. De aceea, cred că întotdeauna este mai bine să vii la competiții cu așteptări scăzute. Dacă reușești să obții un rezultat bun, va fi din ce în ce mai bine", a declarat Evert.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo