Serena Williams a anunțat în urmă cu două săptămâni că revine în circuit, la aproape un an de la ultimul meci disputat. Americanca a revenit la Eastbourne, acolo unde a jucat doar în proba de dublu alături de Ons Jabeur. Cele două au câștigat două meciuri înainte ca tunisianca să se retragă din concurs. Acum, Serena așteaptă să debuteze la Wimbledon.
În așteptarea meciului cu Harmony Tan din primul tur de la Wimbledon, Serena Williams a participat la conferința de presă de sâmbătă, acolo unde a vorbit pe larg cu jurnaliștii prezenți. Aceștia au fost curioși cum se simte americanca în circuit acum, la primele turnee fără Patrick Mouratoglou în boxa sa oficială, având în vedere că au lucrat împreună timp de 10 ani, începând cu 2012.
CITEȘTE ȘI:
National Bank Open
Simona Halep va juca semifinala de la Toronto cu Jessica Pegula, numărul 7 mondial
ACUM 9 ORE

Serena Williams, replică total neașteptată la Wimbledon, când a fost întrebată de Mouratoglou

Serena Williams a oferit un răspuns total surprinzător, care s-a viralizat pe rețelele de socializare. Fără să schițeze niciun gest, Serena a oferit un răspuns scurt, spunând că se simte grozav acum, fără Patrick Mouratoglou alături de ea: "Oh, Doamne. Nici măcar nu m-am gândit la la asta. Nici nu știu. Mă simt bine. Mă simt minunat. Și nici măcar nu m-am gândit la asta", a spus ea la conferința de presă.
Serena Williams este una dintre cele mai de succes jucătoare din istoria turneului de la Wimbledon. Americanca a câștigat de 7 ori la All England Club, iar ultimele 3 succese au venit în timp ce era antrenată de Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al Simonei Halep.În afară de cele 3 titluri de la Wimbledon, Serena a mai câștigat sub îndrumarea francezului două trofee la Australian Open, două la Roland Garros și 3 la US Open. În total, 10 din cele 23 de titluri maijore din cariera Serenei au fost obținute cu Mouratoglou în lojă.
Ediția din acest an de la Wimbledon va fi primul turneu când cei doi vor trage în direcții opuse. Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep și nu ar fi exclus ca acesta să fie nevoit să o sfătuiască pe sportiva noastră cum să o învingă pe fosta sa elevă. Conform tragerii la sorți de vineri, Simona și Serena se pot întâlni în sferturile de finală. Ar fi un duel deosebit de interesant din punct de vedere tactic, dar cu siguranță unul greu de privit pentru antrenorul francez.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
National Bank Open
Halep continuă ascensiunea în ierarhia WTA! Ce loc ocupă după calificarea în semifinale la Toronto
ACUM 10 ORE
National Bank Open
Simona Halep, laude pentru Coco Gauff la Toronto! Ce a spus Simo după calificarea în semifinale
ACUM 10 ORE