Simona Halep, a 16-a favorită de pe tabloul de simplu feminin, s-a calificat în optimile de finală de la Wimbledon după ce a învins-o pe Magdalena Frech în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 8 minute de joc. Pentru Simona Halep urmează duelul cu învingătoarea meciului dintre Badosa (favorita numărul 4) și Kvitova (favorita numărul 25).
Sportiva noastră a arătat un nivel de joc excepțional în meciul cu Magdalena Frech, jucătoare pe care o mai învinsese în trecut de două ori. Cu excepția câtorva game-uri mai dificile în primul set, când servea pentru a închide manșa la 5-1, Simona s-a descurcat excelent, iar acum a ajuns în săptămâna a doua la Wimbledon, unde spune ea că-și dorește să câștige fiecare meci.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 17 ORE
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep se gândește deja la câștigarea fiecărui meci din săptămâna a doua la Wimbledon

"A fost un meci bun. E întotdeauna dificil să joci pe iarbă, dar mă bucur că m-am calificat. E mereu o plăcere să joc la Wimbledon, am amintiri foarte frumoase de aici. Încerc doar să mă bucur de fiecare zi petrecută aici. Experiența de a fi câștigat titlul mă ajută mult, am încredere când intru pe teren, dar e greu în fiecare meci, cu orice adversară.
Tot ce pot face eu e să dau totul în fiecare meci. Mă aștept să aștept toate meciurile, în a doua săptămână e cel mai greu, dar și în prima săptămână e dificil. În primul meci a fost mai greu, am fost emoționată, dar acum sunt în săptămâna a doua și mă bucur de fiecare dată să joc în fața acestui public minunat", a spus Simona Halep la interviul de după meci.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/07/02/3402371.jpg
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM O ZI
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
06/08/2022 LA 04:59