Simona Halep a obținut miercuri calificarea în semifinale la Wimbledon după ce a învins-o în minimum de seturi de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 5 minute de joc. În continuare, Simona se va duela cu Elena Rybakina, ocupanta locului 23 WTA, care a trecut de Tomljanovic în 3 seturi.
Sportiva noastră a jucat excelent și doar în setul secund a avut parte de câteva emoții, la scorul de 5-1. Din acel moment, Anisimova a început să joace din ce în ce mai bine și să-i pună probleme româncei, care a rezistat însă eroic. Sportiva noastră a servit din nou pentru meci la 5-4, game în care a trebuit să revină de la 0-40, lucru pe care l-a realizat în mod eroic.
CITEȘTE ȘI:
Western & Southern Open
Simona Halep, o luptătoare înnăscută! Ce a spus după lupta incredibilă cu Potapova de la Cincinnati
ACUM O ORĂ

Ce a spus Simona Halep după ce a învins-o pe Anisimova la Wimbledon

"Mulțumesc, mă bucur că sunt din nou în semifinală. Sunt dominată de emoții pentru că înseamnă enorm pentru mine să ajung iar aici. Am avut o adversară dificilă azi, a plesnit mingea spre final și nu am știut ce e de făcut în acele momente, dar am avut încredere în mine, mi-am spus că trebuie să am încredere în mine și să fiu tare pe picioare. Am crezut până la final că pot câștiga. La 0-40 am avut mare nevoie de serviciul meu.
M-am gândit că dacă pun prima minge în teren va fi mai ușor, al doilea a fost mai lent, dar a funcționat astăzi. Până la urmă totul e bine când se termină cu bine. Da, în mod cert joc cel mai bun tenis al meu, am avut probleme mari anul trecut, acum doar încerc să-mi construiesc încrederea din nou. Tenisul e aici, așa că încrederea mea poate doar să crească. Stau bine la acest capitol. Publicul îmi dă o mulțime de energie, multă susținere, așa că vă mulțumesc tuturor!", a spus Simona Halep la finalul meciului de pe central.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/07/05/3404771.jpg
National Bank Open
Brazilienii nu și-au revenit, după ce Halep a învins-o la Toronto pe Haddad Maia: "Aripi frânte"
ACUM 11 ORE
Western & Southern Open
Cât de mult poate urca Simona Halep în clasamentul WTA după turneul de la Cincinnati
ACUM 11 ORE