Simona Halep a ajuns sâmbătă la Wimbledon, iar duminică a venit în fața jurnaliștilor și a vorbit despre mai multe subiecte, printre care și Emma Răducanu, marea speranță a englezilor la ediția din acest an a Wimbledon. Campioana din 2019 de la All England Club a dezvăluit că Emma a avut un rol foarte important în România în momentul în care a cucerit titlul de la US Open, în 2021.
Britanica Răducanu, al cărei tată este român, a câștigat "o armată" de fani după victoria sa uimitoare de la US Open din vara anului trecut. În timp ce Halep rămâne fără doar și poate favorita suporterilor români de tenis, ea spune că succesul adolescentei de anul trecut a inspirat mulți oameni din țara sa.
CITEȘTE ȘI:
Western & Southern Open
Simona Halep, la loc de cinste în istorie! Performanța uimitoare reușită de româncă
ACUM 9 ORE

Simona Halep, doar cuvinte de laudă la adresa Emmei Răducanu

"Ei bine, multă lume din România a urmărit-o când a câștigat US Open", a spus Simona. "Simt că oamenii din țară s-a bucurat pentru ea. Faptul că ea este pe jumătate româncă înseamnă mult și pentru români. Mulți copii o urmăresc. Cred că a inspirat mulți copii din România, așa că este un lucru excelent pentru țara noastră", a mai spus Simona la Wimbledon.
Răducanu a spus în repetate rânduri că Simona Halep e unul dintre idolii ei, iar cele două au fost aproape de a juca una împotriva celeilalte la finalul sezonului trecut, la Cluj, dar nu au reușit în final să ajungă în aceeași fază a competiției (Răducanu a pierdut în sferturi, iar în semifinale urma să o întâlnească pe Simona): "Nu ne-am întâlnit deocamdată în circuit", a spus Halep. "Vorbim doar puțin, nu avem conversații lungi. Nu aș putea spune că suntem prietene, suntem doar colege de circuit", a mai spus Simona.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/06/26/3399261.jpg
Tenis
Simona Halep s-a retras de la Cincinnati, înaintea duelului din turul secund cu Veronika Kudermetova
ACUM 12 ORE
Western & Southern Open
Răducanu și Halep, printre singurele care au reușit asta! De la cine a mai încasat Serena "bagel"
ACUM 12 ORE