Simona Halep și-a continuat parcursul excelent de la Wimbledon, câștigând în două seturi meciul din turul 3 cu poloneza Magdalena Frech. Românca s-a impus cu 6-4, 6-1, după numai o oră și 8 minute de joc, având în cea mai mare parte a meciului o evoluție foarte bună.
Simona și-a impus jocul și chiar dacă a greșit destul de mult (18 erori neforțate) nu a dat în niciun moment senzația că scapă lucrurile de sub control. Superioritatea româncei a fost recunoscută și de presa din Polonia, care a punctat că Frech nu putea face mai multe în meciul de azi de la All England Club.
National Bank Open
Prima reacție a Simonei Halep, după succesul din optimile de finală de la Toronto
ACUM 8 ORE
"Meciul a început cu dominația deplină a lui Halep, care i-a spart de două ori serviciul sportivei noastre (n.r. Frech). Când speranțele au reînviat (n.r. Frech a revenit în primul set de la 1-5 la 4-5), experiența româncei și-a spus cuvântul și aceasta a încheiat setul cu un game alb.
În setul doi, Frech și-a forțat rivala să alerge și din când în când a reușit să o surprindă cu mișcări spectaculoase, dar Halep a fost totuși cu un pas înaintea ei grație avantajului luat în startul setului. Fostul lider al clasamentului WTA a avut meciul sub control. Ea a jucat perfect și nu a dat cedat controlulniciun moment, punând punct peste punct și închizând meciul cu prima ocazie", notează Eurosport Polonia.

Simona Halep, break cu stil contra Magdalenei Frech. Românca a început în mare viteză partida

Simona Halep are planuri mari în săptămâna a 2-a de la Wimbledon

La finalul partidei de azi, Simona Halep a declarat că se simte excelent la Wimbledon și va lua fiecare meci în parte de acum încolo, fiind mereu gata să lase totul pe teren cu scopul de a câștiga fiecare meci.
"A fost un meci bun. E întotdeauna dificil să joci pe iarbă, dar mă bucur că m-am calificat. E mereu o plăcere să joc la Wimbledon, am amintiri foarte frumoase de aici. Încerc doar să mă bucur de fiecare zi petrecută aici. Experiența de a fi câștigat titlul mă ajută mult, am încredere când intru pe teren, dar e greu în fiecare meci, cu orice adversară.
Tot ce pot face eu e să dau totul în fiecare meci. Mă aștept să aștept toate meciurile, în a doua săptămână e cel mai greu, dar și în prima săptămână e dificil. În primul meci a fost mai greu, am fost emoționată, dar acum sunt în săptămâna a doua și mă bucur de fiecare dată să joc în fața acestui public minunat", a spus Simona Halep la interviul de după meci.
Pentru un loc în sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei disputei Paula Badosa - Petra Kvitova. Meciul va avea loc luni, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatori.
https://i.eurosport.com/2022/07/02/3402371.jpg
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
National Bank Open
Halep și-a aflat adversara din sferturile turneului de la Toronto! Nu are set pierdut în fața ei
ACUM 9 ORE
Tenis
Serena Williams nu mai e de mult concentrată la tenis! Episod uluitor cu Mouratoglou în prim plan
ACUM 11 ORE