Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, înaintea semifinalei cu Rybakina: "Sunt diferită față de 2019". Ce a spus despre finala cu Serena

Alex Masgras

Actualizat 07/07/2022 la 11:51 GMT+3

Simona Halep joacă astăzi pentru un loc în finala de la Wimbledon. Câștigătoarea din 2019 o va întâlni în semifinale pe Elena Rybakina, în a doua partidă a zilei de joi de pe terenul central. Înaintea penultimului act, Simona Halep a făcut o paralelă cu ceea ce s-a întâmplat în 2019 la Londra, atunci când a cucerit trofeul.

Preview Simona Halep - Elena Rybakina, semifinale Wimbledon 2022

Simona Halep joacă astăzi pentru a ajunge pentru a doua oară în cariera sa în finala turneului de la Wimbledon. Românca o va întâlni astăzi pe Elena Rybakina în semifinale, în a doua partidă a zilei de pe terenul central.
Întrebată de parcursul său din 2019, atunci când a cucerit trofeul de la Wimbledon, Simona Halep a explicat că totul este diferit față de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu trei ani, jocul său suferind mai multe modificări. De asemenea, spre deosebire de 2019, Simona Halep vine acum după o perioadă în care s-a confruntat cu mai multe probleme de ordin medical:
"Sunt diferită față de 2019, joc diferit. Sunt foarte încrezătoare pe teren și încerc să iau lucrurile pozitive din fiecare meci. Am avut adversare grele și cred că am jucat mai bine de la o partidă la alta, am făcut ce era de făcut.
Sunt super fericită, m-am zbătut mult din cauza accidentărilor, cum am mai spus-o. Am muncit mult în ultimele 2-3 luni și sunt extrem de bucuroasă că sunt iar într-o semifinală de Grand Slam. Mă simt pregătită, sunt bine fizic și mental", a spus Halep la conferința de presă.
Citește și:

Finala cu Serena Williams, meciul carierei pentru Simona Halep

Simona Halep a câștigat trofeul din 2019 de la Wimbledon în stil de mare campioană. După un turneu perfect, Halep a întâlnit-o în ultimul act pe Serena Williams.
Românca a făcut atunci cel mai bun meci al carierei, câștigând fără drept de apel disputa de pe terenul central care i-a adus al doilea trofeu de Grand Slam al carierei, scor 6-2, 6-2, după doar 55 de minute de joc.
picture

Simona Halep și Serena Williams după finala Wimbledon 2019

Credit imagine: Getty Images

La conferința de presă premergătoare semifinalei cu Rybakina, Halep a vorbit puțin și despre acel meci memorabil:
"A fost meciul perfect, cel mai bun meci făcut în viața mea. Dar și acum joc foarte bine, simt jocul ca atunci. Sunt amintiri frumoase și îmi face plăcere să mă gândesc la acea partidă", a mai spus Simona Halep.
Duelul Simona Halep - Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon, este în direct azi, în jurul orei 17:00, pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo