Simona Halep revine în 2022 pentru prima dată la Wimbledon de când a cucerit titlul la All England Club în 2019, după victoria magnifică obținută în fața legendarei Serena Williams. Campioana noastră a fost cotată de către bookmakeri cu a patra șansă la câștigarea trofeului anul acesta, însă nu toată lumea e de acord.
ÎN CE FAZĂ A COMPETIȚIEI VA AJUNGE SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2022?
De pildă, Chris Evert, câștigătoare a 3 titluri la Wimbledon, e convinsă că Simona Halep are toate șansele să repete succesul obținut în 2019: "O aleg pe Simona Halep ca viitoare câștigătoare deoarece servește puternic și câștigă puncte gratuite. Este concentrată și este determinată să mai facă încă un pas important pentru a-și îmbunătăți jocul și să câștige turnee importante", a spus Chris Evert.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 16 ORE
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, favorita lui Chris Evert la câștigarea Wimbledon 2022

Simona Halep a obținut câteva rezultate bune pe iarbă anul acesta, în pregătirea pentru Wimbledon. La Birmingham, sportiva noastră a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost eliminată în mod dramatic de către brazilianca Beatriz Haddad Maia în 3 seturi. Mai apoi, românca a călătorit în Germania, la Bad Homburg, acolo unde a ajuns de asemenea în semifinale, fază din care s-a retras înaintea meciului cu Bianca Andreescu, invocând probleme la gât.
Acum, Simona pare pregătită să intre cu toată forța în concurs la Wimbledon 2022. Ea o va întâlni în primul tur pe Karolina Muchova, ocupanta locului 82 WTA. Rămâne de văzut în ce formă de joc se află Muchova. Cehoaica a jucat un singur meci pe iarbă anul acesta, la Berlin, și a fost învinsă în mod clar de Ons Jabeur, cu un dublu 6-3.Partida de marți va fi prima întâlnire directă dintre Halep și Muchova.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/06/26/3399261.jpg
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM 21 ORE
National Bank Open
Simona Halep va avea un debut facil la Toronto! Primul test dificil ar putea veni abia în turul 3
IERI LA 04:59