Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, marele pariu al legendarei Chris Evert la Wimbledon 2022! Convingerea americancei

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/06/2022 la 15:28 GMT+3

Simona Halep e a patra favorită la Wimbledon, potrivit bookmakerilor, însă Chris Evert e convinsă că românca are toate șansele să repete succesul din 2019, atunci când a cucerit marele trofeu după o finală de poveste disputată cu Serena Williams.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep revine în 2022 pentru prima dată la Wimbledon de când a cucerit titlul la All England Club în 2019, după victoria magnifică obținută în fața legendarei Serena Williams. Campioana noastră a fost cotată de către bookmakeri cu a patra șansă la câștigarea trofeului anul acesta, însă nu toată lumea e de acord.
În ce fază a competiției va ajunge Simona Halep la Wimbledon 2022?
De pildă, Chris Evert, câștigătoare a 3 titluri la Wimbledon, e convinsă că Simona Halep are toate șansele să repete succesul obținut în 2019: "O aleg pe Simona Halep ca viitoare câștigătoare deoarece servește puternic și câștigă puncte gratuite. Este concentrată și este determinată să mai facă încă un pas important pentru a-și îmbunătăți jocul și să câștige turnee importante", a spus Chris Evert.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, favorita lui Chris Evert la câștigarea Wimbledon 2022

Simona Halep a obținut câteva rezultate bune pe iarbă anul acesta, în pregătirea pentru Wimbledon. La Birmingham, sportiva noastră a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost eliminată în mod dramatic de către brazilianca Beatriz Haddad Maia în 3 seturi. Mai apoi, românca a călătorit în Germania, la Bad Homburg, acolo unde a ajuns de asemenea în semifinale, fază din care s-a retras înaintea meciului cu Bianca Andreescu, invocând probleme la gât.
Acum, Simona pare pregătită să intre cu toată forța în concurs la Wimbledon 2022. Ea o va întâlni în primul tur pe Karolina Muchova, ocupanta locului 82 WTA. Rămâne de văzut în ce formă de joc se află Muchova. Cehoaica a jucat un singur meci pe iarbă anul acesta, la Berlin, și a fost învinsă în mod clar de Ons Jabeur, cu un dublu 6-3.Partida de marți va fi prima întâlnire directă dintre Halep și Muchova.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 27 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo