Simona Halep este a treia cea mai bogată jucătoare de tenis din istorie, după surorile Williams, însă campioana noastră a trebuit să joace în circuit la începutul carierei cu foarte multă presiune pe umeri, din cauza faptului că familia ei a investit toți banii în pregătirea Simonei.
Fost lider mondial în clasamentul din WTA, Simona Halep a oferit un interviu celor de la The Guardian în care a vorbit la superlativ despre părinții ei, Tania și Stere, care au avut continuă încredere în talentul și determinarea fiicei lor. Aceştia au investit sume mari pentru ca fiica lor să aibă o șansă la succes în tenis. Din acest motiv, Simona a simțit adesea presiunea de a nu-și dezamăgi familia.
CITEȘTE ȘI:
National Bank Open
Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, LIVE TEXT în marea finală de la Toronto, de la ora 20.30
PESTE 33 MINUTE

Simona Halep, mărturii emoționante despre sacrificiile făcute de familie

"Am primit totul de la părinţii mei. Nu a fost deloc uşor. Nu e niciodată uşor când ai presiune. E vorba de banii familiei. Acum însă am o satisfacție și mai mare pentru că am făcut totul împreună și am reușit", a dezvăluit Simona Halep pentru The Guardian, înainte de a merge la Wimbledon pentru a o întâlni acolo în primul tur pe cehoaica Karolina Muchova.
Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep are acum aproape 39 de milioane de dolari câştigaţi în carieră din tenis şi este depăşită numai surorile Williams. Serena (94.518.971 de dolari) şi Venus (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb de-a lungul carierelor lor.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
National Bank Open
Experții nu au dubii! Cine cred că va câștiga finala de la Toronto dintre Halep și Haddad Maia
ACUM 4 ORE
National Bank Open
Halep nu o "sperie" pe Haddad Maia înaintea finalei de la Toronto: "Mi-am propus s-o înving iar!"
ACUM 5 ORE