Simona Halep e în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce a învins-o pe favorita numărul 4, Paula Badosa, în minimum de seturi, scor 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat exact o oră de joc. Aceasta a fost a doua victorie a Simonei în fața sportivei din Spania. În sferturi, Simona se va duela cu învingătoarea meciului dintre Anisimova și Tan.
Simona a fost de-a dreptul incredibilă în meciul cu Paula Badosa și nu i-a lăsat favoritei numărul 4 nicio șansă să reintre în meci. În plan tactic, Simona a fost azi genială și a executat fiecare lovitură în modul caracteristic. Aceasta a fost a 11-a victorie la rând pentru jucătoarea noastră pe iarba de la Wimbledon. La precedenta apariție la Wimbledon, Simona a câștigat turneul în 2019.
CITEȘTE ȘI:
Western & Southern Open
Simona Halep, o luptătoare înnăscută! Ce a spus după lupta incredibilă cu Potapova de la Cincinnati
ACUM O ORĂ

Ce a spus Simona Halep după ce a spulberat-o pe Paula Badosa la Wimbledon

"A fost o plăcere să fiu azi aici pe teren, cred că am jucat un meci grozav. E întotdeauna greu să joci împotriva ei. E o jucătoare grozavă și întotdeauna sunt emoționată înaintea unui astfel de meci. Dar m-am bucurat enorm să fiu din nou pe central, în fața acestui public minunat care mă susține mereu. Vă mulțumesc.
Nu m-am gândit că nu am pierdut set, dar normal că sunt mulțumită de cum joc. Zi de zi joc și mai bine. De abia aștept următorul meci și vreau să joc la fel de bine ca azi. Mi-a lipsit mult să joc la Wimbledon, e special pentru mine să revin. Am fost mai emoționată ieri decât astăzi. E special să pot juca pe terenul central. Încerc mereu să joc foarte bine aici", a spus Simona Halep la interviul de după meci.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/07/03/3403630.jpg
National Bank Open
Brazilienii nu și-au revenit, după ce Halep a învins-o la Toronto pe Haddad Maia: "Aripi frânte"
ACUM 11 ORE
Western & Southern Open
Cât de mult poate urca Simona Halep în clasamentul WTA după turneul de la Cincinnati
ACUM 11 ORE