Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep – Serena Williams în primul tur la Wimbledon? Posibilitatea care "s-a viralizat" pe internet

Irina Aldea

Publicat 14/06/2022 la 18:48 GMT+3

Serena Williams a anunțat că va reveni pe teren la Wimbledon 2022, iar suporterii își fac deja scenarii în privința tabloului de joc de la al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep & Serena Williams

Credit imagine: Getty Images

Ajunsă la 40 de ani, Serena Williams și-a anunțat revenirea pe terenul de tenis. Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, americanca a postat pe contul său de Instagram o fotografie pe un teren de iarbă și a scris: "SW și SW19 (n.r. codul poștal de la Wimbledon). Este o întâlnire. 2022, ne vedem acolo".
Rețelele de socializare "au explodat" după anunțul americancei, care nu a mai jucat de anul trecut, când a ieșit în primul tur al ediţiei de anul trecut la Wimbledon, fiind nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări la coapsă. De atunci, ea a coborât pe locul 1208 în clasamentul mondial şi are acum nevoie de wildcard-uri pentru a putea participa la turnee, însă organizatorii sunt dispuși "să sacrifice" un wildcard pe care l-ar fi oferit unui favorit al gazdelor pentru a avea la turneu una dintre cele mai mari vedete ale sportului alb.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep – Serena Williams în primul tur la Wimbledon? Fantezia fanilor

După anunțul Serenei Williams, fanii de pe rețelele de socializare au lansat o ipoteză care s-a viralizat în doar câteva minute și despre care toată lumea vorbește. Este vorba despre posibilitatea ca Serena Williams, beneficiară a unui wildcard, să o întâlnească în primul tur chiar pe Simona Halep, noua elevă a lui Patrick Mouratoglou, omul alături de care americanca a reușit să câștige 10 dintre cele 23 de turnee de Grand Slam, dar și medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, desfășurate tot pe iarba de la All England Club.
Nu ar fi o posibilitate nerealistă, mai ales că Simona a mai avut parte de o asemenea pățanie în trecut, la US Open 2017, atunci când încă din primul tur a fost nevoită să o înfrunte pe Maria Sharapova. Totuși, americanca nu are amintiri prea frumoase de la ultimele ediții la Wimbledon. În 2019, Serena Williams a fost învinsă fără drept de apel de Simona Halep în ultimul act al turneului de la Wimbledon, într-o partidă câștigată de româncă cu un dublu 6-2.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie-10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo